Ochii vad ce vrea mintea!

Ochii vad doar ceea ce mintea este pregatita sa vada. Realitatea ta interioara, gandurile si emotiile tale iti directioneaza perceptia exterioara.

Observa si tu acest fenomen: cand ai o zi „proasta” vei extrage din realitatea inconjuratoare acele elemente care sunt in acord cu ceea ce simti tu in interior. In mod similar, cand esti bucuros, vei observa frumusetea din exteriorul tau.

Lumea este un loc cu bune si mai putin bune. Lucrurile pe care te focalizezi sau pe care le atragi sunt cele care intra in rezonanta cu starea ta interioara.

Schimba-ti starea si realitatea exterioara se schimba si ea.

De asemenea, adu-ti aminte mereu ca esti un creator – creezi in exteriorul tau realitatea ta interioara. Daca in interior hranesti ganduri pozitive – bucurie, acceptare, compasiune, s.a.m.d., asta vei aduce si in lume, prin tot ceea ce faci. Reciproca este si ea valabila: fiind innegurat in interior, vei crea o realitate negativa.

Noi toti reprezentam un intreg, iar contributia ta la acest intreg este data de felul in care alegi sa gandesti si sa traiesti. Tu ce aduci in lume?

Reclame

2 gânduri despre “Ochii vad ce vrea mintea!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s