Descopera tainele programarii de la Iustin Paraschiv

Descopera tainele programarii de la Iustin Paraschiv

html-on-sheetPornesc acest articol in urma „vizitei” pe care am facut-o pe blogul lui Iustin Paraschiv. un blog de programator cu articole din domeniul respectiv, fireste!

Pentru mine, experienta lui Iustin Paraschiv in programare si web design, este foarte importanta. O experienta care va reusi sa ma faca sa inteleg mult mai usor si repede tainele programarii si ale web design-ului.
Am luat in calcul, inca de la primii pasi pe care i-am facut cu primul blog, faptul ca vizitatorii sunt foarte atenti la design-ul blogului, iar eu va trebui pe langa optimizarea lui sa ofer un design de calitate care sa inspire incredere de la prima accesare.

Blogul lui Iustin Paraschiv

O intrebare des intalnita in mediul online de mine se refera la optimizarea unui site. Sunt persoane care nu stiu de unde sa porneasca! Cu siguranta e dificil la inceput, de aceea un blog ca cel al lui IUSTIN PARASCHIV, este foarte util. Informatiile din articolele postate pot fi un sprijin pentru incepatori. Asa cum sunt si eu!

Personal am citit multe articole pentru a deslusi tainele programarii, modul in care se construieste si optimizeaza un site. De aceea, pe langa recomandarea de a accesa blogul Lui Iustin Paraschiv, imi permit sa insir in acest articol cateva sfaturi. Cu siguranta ca imi va fi greu sa fac o lista completa cu modul in care se construieste un site, cum se optimizeaza, ma incumet:

In primul rand, trebuie sa stii ceea ce vrei sa vinzi! In cazul magazinelor online, trebuie avut in vedere acest aspect deoarece prima pagina trebuie sa aiba cele mai multe informatii despre ceea ce oferim.

In al doilea rand, titlu si descrierea meta: sunt informatii care vor fi preluate din codul site-ului respectiv in motoarele de cautare. In mai toate cazurile se recomanda ca titlul sa nu fie mai lung de 4-5 cuvinte iar descrierea meta sa aiba in jur de 150 de caractere.

In al treilea rand, optimizarea vitezei de incarcare a site-ului: cu siguranta ca nici noi nu asteptam prea mult incarcarea unui site, de aceea trebuie imbunatatita viteza de incarcare. Evitati erorile de programare, script-urile lungi si imaginile de dimensiuni mari.

In al patrulea rand, retelele de socializare sunt importante, un web a ajuns sa fie strans legat de promovarea constanta prin social media. Lucrul asta il spune si Iustin Paraschiv.

Cam asa vad eu lucrurile si cu ajutorul articolelor publicate de Iustin Paraschiv, sper sa-mi completez cunostintele in acest domeniu.

 

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s