Rusia va invada toată piața Românească ?

– Rusia va invada toată piața Românească ?
Răspuns Afirmativ !
…iată cum vor face:

Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI), cel mai mare investitor imobiliar din România după valoarea activelor administrate, are 300 mil. euro angajate în dezvoltări imobiliare şi noi achiziţii, potrivit raportului financiar al companiei, aferent anului 2015.

Compania gestionează dezvoltarea unor proiecte imobiliare care mai necesită investiţii suplimentare de 456 mil. euro. Acestea includ etapa a doua a extinderii centrului comercial City Park din Constanţa, care trebuie definitivată până la vară, extinderea mallului Promenada din Bucureşti cu noi spaţii comerciale şi o clădire de birouri peste structura existentă, care se estimează că va fi realizată până în 2018, finalizarea mallului Shopping City Timişoara, care va fi inaugurat în 31 martie, extinderea Severin Shopping Center şi construcţia unui nou mall în Piatra Neamţ, ambele până la finalul acestui an. Compania mai lucrează la construcţia a două proiecte de birouri în Cluj-Napoca şi în centrul Bucureştiului.NEPI a încheiat anul trecut cu lichidităţi de 330 mil. euro şi un împrumut neaccesat de 80 mil. euro, potrivit raportului financiar publicat la Bursa de Valori Bucureşti. „Compania urmărește în mod activ oportunități de investiții în alte state din zona Europei Centrale şi de Est decât cele în care este momentan prezentă și intenţionează să investească pe noi piețe în 2016.

Să nu fii surprins , că acum în SHAORMA TA se află carne de pui , doar din Rusia…

Reclame

2 gânduri despre “Rusia va invada toată piața Românească ?

  1. Ministerul Apărării din Federația Rusă a anunțat finalizarea refacerii, în Districtul Militar Vest, a Armatei 1-a de tancuri.

    Experții consideră că Armata a 1-a va avea în componență peste 500-600 de tancuri.Potrivit Ministerului Apărării, acestea sunt dotate in principal cu tancuri T-80 și tancuri – construite după 2010 – T-72B3. „Daca situația din Ucraina va conduce la evenimente ireversibile, sau poate chiar la dezintegrarea țării, intrarea trupelor NATO în Ucraina ar fi putut să ia Rusia pe nepregătite, ceea ce nu va mai fi cazul acum”, a explicat generalul rus Iuri Netkacev pentru sursa citată.

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s