Birou de traduceri

Birou de traduceri

De la inceputul acestuia an am inceput un program de economisire. Nu ma pregatesc de Valentines Day, ci doresc achizitia unui autoturism second Hand din Germania. Stiu ca va trebui sa platesc impozitul pentru autoturismul respectiv, rovigneta, timbrul de medic, deci voi avea de cheltuit, destul. Banii pentru achizitie sper sa-i strang, de aceea acum am nevoie de informatii in ceea ce priveste un birou de treduceri, pentru traducere de documente din romana in germana.
Sunt interesat de o echipa de profesionisti in traducere romana germana, care sa ma ajute in procesul de traducere a actelor din germana in romana. Un proces pe care eu, un afon in limba germana, il vad destul de complicat. Consider ca e foarte important ca actele autoturismului sa fie corect traduse. In privinta aceasta nu am de gand sa ma zgarcesc. Nu e bine zic!

translatori

Acum, cred ca o masina o pot gasi la un pret convenabil pentru mine. De pe piata auto din Germania, am vazut ca sunt aduse masini secod-hand foarte bune si a dvenit chiar o afacere.
La un pret convenabil mi-o pot cumpara si eu fara intermediari, evitand astfel costurile suplimentare. Imi doresc foarte mult un Opel Astra si cred ca pana la sfarsitul anului il voi avea, pentru ca voi avea banii necesari achizitionarii.

Traducere romana-germana la Academia de Traduceri

Imi doresc ca totul sa mearga bine, ca pe roate cum se spune, atat in privinta achizitie cat si in privinta actelor ce vor trebui traduse la un „birou de traduceri”, care sa-mi ofere o „traducere romana germana” foarte buna.

Academia de Traduceri nu e un simplu birou in care faci traduceri, este mai mult de atat. Fondat in anul 2005 de o singura persoana, azi Academia de Traduceri, se poate mandri cea mai mare echipa de traductori din România. O echipa in stare sa traduc din orice limba straina in limba romana.

Vizitand site-ul celor de la Academia de Traduceri, mi-am dat seama ca la acest birou de traduceri,preturile sunt accesibile, ca sunt oameni comunicativi care ofera solutii pentru problemele pe care le am.

Daca aveti nevoie de un traducator specializat, Academia de Traduceri, vi-l poate pune la dispozitie pe cel mai bun.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s