Liviu Dragnea susţine fundaţia lui Victor Ponta

Liviu Dragnea susţine fundaţia lui Victor Ponta şi, dacă ar avea o funcţie de preşedinte executiv, aş candida pentru ea. Mai mult, Liviu Dragnea susţine că ar fi comunicat cu Ponta aproape în fiecare zi în această săptămână. Totuşi, în ciuda acestor declaraţii de pace şi prietenie, fostul premier nu va fi prezent la Comitetul Executiv al PSD care va avea loc maine la Piatra Neamt. Comitet unde PSD va decide, între altele, cum îl elimină pe Tăriceanu de la preşedinţia Senatului şi dacă-l primeşte din nou pe Oprea pe listele pentru alegerile locale.

In altă ordine a ideilor,  Victor Ponta a lansat, azi, un atac extrem de acid la adresa preşedintelui Iohannis, pe care îl acuză că ar fi lăsat Moldova pe mâna ruşilor. Iar pemepsitul Crăcea îşi caută iubită cu ajutorul televiziunii după ce a scăpat de excluderea din partid.

Preselecţia a avut loc ceva mai devreme la Acces Direct, Antena 1

Reclame

2 gânduri despre “Liviu Dragnea susţine fundaţia lui Victor Ponta

  1. Dragnea a realizat in fine ca fara Ponta este un zero! Foarte bine ca nu participa Ponta la circul lor prin care incearca sa il mazileasca pe Tariceanu,ceeace va fi o mare greseala,va fi inca o bila neagra pentru ei de care vom tine seama la alegeri! Si Oprea ce mai vrea,iarasi vrea sa se lipeasca,a vazut ca singur nu il baga nimeni in seama?! Incepe replierea tradatorilor!

    Apreciază

  2. . vede că tema trădării îl costă prea scump … nu poţi să te încrezi în cuvîntul unoe trădători infecţi ca werner fekalis, kovesi, livia stanciu … … sau încearcă să îl mai trădeze încă o dată din interiorul fundaţiei … … orice ar face, trădătorii sfîrşesc rău …

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s