WEB TRADER – Nuntius Romania

web_trader_topNuntius, este o firma privata, membra a Bursei de Valori din Atena, aflata sub supravegherea Comisiei Pietei de Capital de la Atena, care ofera servicii de investitii financiare, ata pe piata de instrumente financiare derivate, cat si pe piata valorilor mobiliare.
Nuntius Brokerage & Investment Services S.A, este membru al Fondului de Garantare Comun (G.F.), fond al carui principal rol este de asigurarea a serviciilor de investitii. Web Trader– Nuntius Romania, este o platforma populara si in acelasi timp simpla.

Platforma are o interfata compatibila cu pietele din lume intreaga, fiind usor de utilizat, prin navigarea dupa activele care ne intereseaza sau prin parcurgerea listei de instrumente financiare. De asemenea, exista un avantaj real in momentul tranzactionarii, deoarece se pot vedea preturile, intr-un timp real, grafice ale activului respectiv, putandu-se astfel lua o decizie si realiza tranzactii.

Graficele pe care le gasim pe aceasta platforma sunt realizate de profesionisti avand intotdeauna informatii despre tendintele pietii, putand astfel analiza volatilitatea activului respectiv.

Tranzactionarea de actiuni este una din cele mai cunoscute activitati pe care incepatori o realizeza. Multora ne place sa ne informam in ceea ce priveste evolutia unor companii importante din lume, dar si din tara noastra. Interesul vine din dorinta de a investi, mai mult sau mai putin, in aceasta zona.

TRANZACTIONAREA ACTIUNILOR, pentru traderii cu experienta, dar si pentru cei aflati la inceput de drum, se face in urma informatiilor cu privire la performanta respectivei companii. Urmarirea factorilor ce influenteaza performanta este antrenanta si interesanta.

Nuntius, ofera cele mai bune conditii pentru cei care doresc sa investeasca pe Bursa de Valori de la Atena, dar si pe alte piete din lume, fie direct, fie prin intermediul unor parteneriate.

Una alt lucru extrem de important si necesar este faptul ca in permanenta se actualizeaza atat informatiile financiare, cat si evenimentele din lumea intreaga ce pot avea efecte pozitive sau negative asupra pietei.

Asadar, prin Nuntius, aveti acces la produse variate precum: indici bursieri, perechi valutare, actiuni, obligatiuni, instrumente derivate, marfuri si alte produse din piata valorilor mobiliare, incepand cu ora 09:00 si pana la ora 23:00, cand piata din SUA se inchide.

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s