Curs de contabilitate

cursuri-specimen-certificat-de-absolvire Tema articolului de astazi se refera la un curs de contabilitate autorizat de ministerul muncii. Stim cat de important este pentru o firma sa aiba un contabil bun! de el se leaga mult din reusitele companiei. De modul in care acesta reuseste sa intocmeasca o balanta perfecta!
Firmele mai mici sau mai mari, institutiile publice, persoane juridice, etc, toti au nevoie de un contabil care sa faca situatii financiare, care ulterior sunt prezentate controlorilor, organelor fiscale, proprietarilor, administratorilor.
In ziua de azi, un curs de contabilitate poate deschide cale catre un job cautat pe piata muncii si, de asemenea bine platit. Spun asta avand in vedere faptul ca din ultimele statisticii, in Romania sunt inregistrate peste 150.000 de companii si toate acestea au nevoie de cel putin un contabil. iar, pentru a ajunge un contabil bun e nevoie de un „curs de contabilitate” acreditat de Ministerul Muncii.

Pentru cei care doresc, la Premium Teching se organizeza curs de contabilitate primara, care se finalizeaza cu un examen, la care asista o comisie desemnata de catre Ministerului Educatiei si Ministerul Muncii.
Certificatul de absolvire, astfel obtinut obtinut e recunoscut la nivel national, cu valabilitate nelimitata, fiind autorizat de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.
Inscrierile se pot face la sediul din str.Calea Grivitei nr.5 sau in online, prin completarea si trimiterea formularului pe care il gasiti, foarte usor, cu un simplu click, pe site. Locul la curs se va retine doar o perioada de 3-5 zile de la trimiterea forumlarului.
Atentie, completarea formularului nu garanteaza rezervarea locului decat pentru perioada, respectiva, de 3-5 zile.
Data inceperii, pentru curs de contabilitate, este de 13.01. 2016. Asadar, mai este putin de o luna pana la inceperea cursului.

In incheiere, va mai retin atentia cu un singur aspect: La Premium Teching, numarul absolventilor de cursuri, in anul acesta, a depasit 1000 de persoane! Asta cred ca spune totul!

Din blogosfera romaneasca doresc cursantilor o cariera stralucita in contabilitate.

 

 

Reclame

Un gând despre “Curs de contabilitate

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s