Cura de slabit cu ceaiuri

ceai_de_slabit_x_40_plicuri_8517Cu siguranta ca multi dintre voi ati apelat la tratamentul clasic cu pastile de slabit si ati fost dezamagit! Ati fost dezamagiti si dupa ce ati luat, cu recomandarea medicului, desigur, antiinflamatoare, antidepresive, antibiotice sau alte asemenea medicamente. Raspunsul vostru l-am intuit, deoarece in ultima vreme tot mai multe persoane se plang de ineficienta tratamentelor clasice! Mai mult a aparut si o problema noua, care consta in inaccesibilitatea costurilor, destul mari, ce presupune investigatiile si terapia conventionala. Iar, ca alternativa eu v-as propune: cura cu ceaiuri de slabit.


Nimeni nu poate nega faptul ca medicina complementara starneste polemici in randul medicilor care recomanda tratamentele clasice. Vitaminele sau cura cu ceaiuri de slabit erau pana nu demult, considerate niste mofturi, niste ierburi nefolositoare daca nu, unii le considerau, chiar daunatoare.

Din fericire, lucrurile s-au schimbat foarte mult datorita efectelor pozitive care s-au inregistrat, la tratarea multor persoane cu pastile de slabit sau ceaiuri de slabit
Faptul ca tratamentul se bazeaza pe extracte naturale i-a atribuit si termenul de medicina naturista.

In continuarea vreau sa va mai spun doua lucruri:

1. Pe internet, daca veti cauta, veti gasi foarte multa informatie despre medicina naturista.
2. Un amic pe care il cunosc de foarte multi ani si care a trecut printr-o perioada dificila, din punct de vedere medical, mi-a spus in una din zile ca: „important nu este boala pe care o ai, ci atitudinea pe care o ai fata de ea si fata de vindecare ei.” Si, l-am citat din memorie, pentru ca mi-a ramas intiparit in minte, spusele lui.
Asadar, medicina naturista poate fi o alternativa viabila la tratamentele clasice, multe din ele prescrise de catre anumiti medici inutil!

Cu doua lucruri va mai retin atentia: In primul rand, va spun ca eu, am tinut o cura cu pastile de slabitam tinut o cura cu pastile de slabit si rezultatele sunt evidente. Iar in al doilea rand, Bioportal este magazinul online de unde puteti alege remedii naturiste beneficiind de transportul gratuit!

Din blogosfera romaneasca eu va doresc sanatate maxima, ca-i mai buna decat toate si va invita sa cititi si acest articol .

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s