In 2016, tot „guvernul meu”

JF Kennedy-„ne confruntam in intreaga lume…cu o conspiratie monolitica si nemiloasa care se bazeaza in mod promordial pe „juraminte secrete”.
Pt a-si extinde sfera de influienta se bazeaza pe infiltratie in loc de invazie,pe subvesie in locul alegerilor democratice,pe intimidare in locul libertatii de a alege.
Este un sistem ce concentraza vaste surse umane si materilae.
Pt cresterea masiuni unitare,deosebit de eficiente ce combin:
-armata,misloace diplomatice,inteligenta,miscloace economice,stiintifice si operatiuni politice. Operatiuni ascunse si nu publicate,greselile sunt ingropate,nu apar in ziare,disidentii sunt adusi la tacere…nu incurajati.
Nici o cheltuiala nu este anchetata si nici un scenariu dezvalui”

Nu ca spun, dar vreau sa zic, prea mult se aseamana cugetarea lui JF Kennedy, cu ce se intampla in Romania! Scenariu ca la carte, dupa program dat, interese economice, manipulari, reduceri la tacere prin instrumentari de dosare penale, debarcari de guverne si inlocuirea acestora cu „specialisti” dependenti de minti malefice!

Determinari specifice prin care oamenii ies in strada, motivati de interese imediate, aglomeri de multimi, manipulate instant prin mesaje subliminale vorbite sau scrise de inspiratie fascistoida, asa cum am observat in Romania.
De alegeri democratice nu indraznesc sa sper,regimul johannistoid si-a apropiat institutiile de forta, SRI&DNA, prin care instaureaza dictatura prezidentiala! Oricare ar fi rezultatul scrutinului electoral in anul de gratie 2016, guvernul rezultat va fi,”guvernul meu”!!!

Un gând despre “In 2016, tot „guvernul meu”

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s