Modele de succes in afaceri

Modele de succes in afaceri, Octavian Patrascu
Pentru ce este necesar un model de succes in afaceri ? Este o intrebare pe care un amic mi-a pus-o. In prima faza n-am stiut ce sa-i raspund, dar ajuns acasa, am apelat la amicul Google pentru a ma documenta si eu putin! Sa vad cam ce modelele de reusita sunt! Si unde credeti ca m-a dus nenea Google asta? Pe site-ul lui: Octavian Constantin Patrascu.

descărcareDeci, Octavian Patrascu, are legatura cu informatia in afaceri, cu succesul si calitatea si, de asemenea ne atesta noua, clientilor, care am vrea sa investim, ca arta, poate fi o investitie cu o cota de risc mica… Adica, e si-o chestiune de imagine!

Rasfoind dupa informatii, am aflat tot de la distinsul domn Octavian Patrascu, faptul ca in tara noastra, piata de arta, fie ca este vorba de arta clasica, fie de cea contemporana, e una timida, insa „exista potential mare de crestere, dar sa asteptam noul val de High Networth Individual, care va avea mai multa deschidere„. Deci, putintica rabdare.

Toata lumea stie ca in lumea noastra nimic nu este pe gratis. Doar fericirea mai vine uneori fara bani, dar si ea trebuie intretinuta destul de scump 🙂 . Fiecare lucru are pretul lui, pe care nu il putem masura mereu in bani. Si, totusi, cand vine vorba de bani, cu totii ne dorim, daca se poate, ca unele lucruri sa ramana cat mai ieftine. Pentru asta ai nevoie de consultanta, pentru ca trebuie avut in vedere profesionalismul celor cu care vei colabora si dupa aceea pretul serviciului respectiv. Asta-i parerea mea!

De ce ai nevoie tu, sa investesti in arta? Am inteles-o si p’asta !

In primul rand, riscul este unul scazut. In al doilea rand, preturile pe acest segment au crescut intr-un mod comstant si specialistii din acest domeniu, considera ca exista in continuare un potential de crestere. Patrascu Octavian,  este unul din cei care a inteles rapid acest fapt si si-a diversificat portofoliu cu artisti, mai mult sau mai putin celebri, precum Radu Cioca, Claudiu Ciobanu sau Marilena Pleda Sanc. Valoarea acestor opere de arta achizitionate a crescut cu peste 12%. Acestea fiind deja expuse in diverse galerii.

Ce noroc cu nenea Google, ca aflam atatea ! Prima regula in investitia facuta in arta, este „sa cumperi arta”, dupa cum spunea si Patrascu Octavian, in in acest articol, iar cea de-a doua, „sa cumperi arta care conteaza”.

 

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s