Spectra, solutii de stocare a laptelui matern, pentru mamici ocupate

Spectra, solutii de stocare a laptelui matern, pentru mamici ocupate

16402_AG_SUB_1-600x380In primul rand, acesta este un articol despre solutii de stocare a laptelui matern, pentru mamicile ocupate si despre pompele de san.  Adica, ele mamicile merg la serviciu sau fac alte treburi necesare…In al doilea rand, sursa, sunt produsele si informatiile de pe acest site: http://www.spectrababy.ro/cum-aleg-pompa-de-san/

Am facut aceasta precizare de la inceput, pentru ca nimeni sa nu se supere, daca articolul nu face parte din zona de interes a voastra.

 

Despre Spectra va pot spune ca este unul din cele mai renumite branduri din Australia si SUA, care pune la dispozitia mamicilor diverse pompe de san, pentru a le ajuta sa obtin lapte intr-o cantitate mare si intr-un timp relativ scurt.

Pompele Spectra, stimuleaza lactatia, stocarea laptelui, extragerea laptelui matern pentru hranirea bebelusului. Avantajele folosirii pompelor de san consta in faptul ca toate modelele de pompe sunt igienice si sigure.
De asemenea au un design placut, inovativ si practic.
Pompa de san electrica Spectra S2, are doua moduri de functionare:
-stimulare (masaj) pentru lactatie
-extragerea laptelui matern
Este prevazuta cu un ecran LCD care permite vizualizarea in acelasi timp a puterii si vitezei de pompare. De asemenea, are functia de reglare a puterii si vitezei.

Spectra S2 este cea mai moderna pompa de extragere a laptelui matern de pe piata romaneasca.

Acum, lasand in urma datele tehnice, ma gandesc ca multe din mamici, dupa ce vor descoperi aceste informatii, se vor intreba ce vor face cu cantitatea de lapte extras. Simplu, exista pungi de colectare a laptelui matern presterilizate, cu un design ce permite asezarea in pozitie verticala. Materialul din care sunt realizate este dublu, capacitatea fiind de 200 ml. Intr-un set achizitionat veti gasi 30 de pungi cu fermoare pentru stocarea laptelui matern.

Asadar, pompele de san Spectra (www.spectrababy.ro) impreuna cu pungile de colectare sunt solutii moderne care ajuta mamicile in alaptarea bebelusului.

PS. Sunt mamici care au ales aceste pompe de san si intr-un interval relativ scurt( aproximativ 10 zile) si-au dublat cantitatea de lapte matern pentru bebelusul lor!

 

 

 

 

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s