Blefaroplastie, chirurgie estetica

BLEFAROPLASTIE  in CLUJ

De curand, am descoperit ca in Cluj, pe strada George Baritiu nr. 24, se afla o clinica de „chirurgie estetica” si un chirurg plastician, doctor Mihai Aschilian, care „ofera” tratament/interventie chirurgicala, pentru intinerirea pleoapelor. Aceasta interventie se numeste blefaroplastie.

„Blefaroplastia”, cum este denumita, este in fapt o interventie chirurgicala ce are drept scop intinerirea chirurgicala a pleoapelor. Este o procedura de „chirurgie estetica”, „chirurgie a pleopelor”.

DSC_4875_MAAtunci cand privirea iti e cazuta sunt semne ca varsta te va trada si vei trebui sa apelezi la „chirurgia pleoapelor” , prin blefaroplastie. Asta inseamna ca excesul grasos de la nivelul pleoapelor inferioare si superioare
trebuie indepartat printr-o mica incizie. Practic se elimina excesul de grasime si piele. Prin acest procedeu se indeparteaza grasimea de sub pleoapele ochiului. De aceea este considerata ca facan parte din chirurgia estetica.
Sa nu va temeti de micile cicatrici care se vor forma, deoarece in cateva luni ele vor deveni invizibile.
Sunt situatii cand este necesara folosirea laserului, dar ce este cel mai important pentru un pacient este ca dupa 10 zile privirea este cu mult intinerita.

Fiti siguri ca lucrurile acestea nu le stiam, le-am aflat si eu navigand pe site-ul doctorului Mihai Aschilian, cel care are experienta in chirurgia pleoapelor, blefaroplastia (vezi aici : http://www.mihaiaschilian.com/. Un doctor chirurg cu stagii de pregatire in SUA si Europa de vest! Un specialist, cu interventii de zi cu zi, in refacerea si reconstructia estetica.

Pe langa chirurgia estetica a fetei, dr. Mihai Aschilian, mai intervine in chirurgia estetica a corpului si chirurgia reconstructiva a sanului. De asemenea, tot in aceasta clinica se pot face augumentarea buzelor cu fillere si rejuvenarea faciala.

In incheiere vreau sa subliniez faptul ca, in majoritatea interventiilor chirurgicale de acest gen, rezultatele nu sunt vizibile imediat. Este nevoie de cel putin sase saptamani pentru ca organismul sa se vindece. De asemenea, nu trebuie uitat de unde s-a plecat si faptul ca varsta nu este un criteriu pentru a efectua o operatie estetica. Important este sa luati o decizie, in aceasta privinta.

PS. Detalii mai multe despre frumusete gasiti accesand link-ul.

 

Reclame

Un gând despre “Blefaroplastie, chirurgie estetica

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s