Scaune de bucatarie

Aseara, am iesit cu prietenii intr-un club si am vazut niste scaune de bar noi achizitinate din online. Ajuns acasa am cautat pe net sa vad cam care e pretul unui asemenea scaun si am vazut pe acest site: http://importatorscaune.ro/scaune-bar/, ca au spre comercializare si scaune de bucatarie moderne si foarte frumoase.

Acum, va intreb: Voi, aveti mobila noua in locuinta voastra?

Ai o familie. Ai o casa. Ai un dormitor. Ai o bucatarie. Dar, scaune, tu, ai in bucatarie? Daca toate afirmatiile facute de mine sunt reale, poti sa te apuci sa cauti. Ce sa cauti. Fireste, scaune…ce ai putea cauta… Ai nevoie in bucatarie, de scaune.
Hai, s-o luam cu inceputul, pe indelete, sa le asezam cu tact si dezvoltand subiectul asta pe larg.
Asadar, esti familist. Poate ca esti la inceput si familia nu este atat de numeroasa. Un copil, sa zicem ca ai. De ce?
Pentru ca o familie in Romania are cam un copil, asa spun statisticile, care inseamna totul pentru tine si partenera ta, de viata.
scaune-bucatarie-buc-131-2Ai, desigur si-o casa sau apartament intr-un blog. Este a ta sau stai cu chirie, acum nu intram in astfel de detalii, important este ca in vocabularul familiei se regaseste cuvantul :”acasa”. Si, nu e doar un cuvant ci, ese ceva palpabil.
S-o luam acum prin casa. Trecem mai intai prin bucatarie. Aici este nevoie din punctul meu de vedere de o mobila simpla ca sa ramana spatiu, iar scaunele din imagine pot fi alegerea perfecta. Asta in conditiile in care gatiti mult si serviti masa acasa.

Mergem mai departe, in living…asta trebuie sa fie in pas cu tendinta anului 2015, adica culori deschise, chestii de desing. Si, ajungem la dormitor. Care poate fi unul mai mare sau unul mai mic, in functie de nevoile si posibilitatile financiare. Da, sigur ma refer la dormitorul cel mic, in care doarme, se joaca si isi petrece mult timp, ala micu’ !!!

Asadar, daca le aveti pe toate cele de mai sus, atunci urgenta este de mobila in dormitor pentru cel mic, care trebuie sa tina la tavaleala.
Sa fie rezistenta, cum s-ar spune. Asta cauta multi si nu prea gasesc. Va recomand sa cautati in online . Mai ales ca aveti internet.

Asadar, daca va lipsesc, din bucatarie scaune , puteti sa va aruncati un ochi pe site-ul al carui link vi l-am dat, poate gasiti ceva care sa fie pe placul vostru, iar pentru detinatori de cluburi, baruri, etc,  zic ca niste scaune de bar (vezi aici) ca cele pe care le-am vazut, merita.
Hai, s-aveti o familie frumoasa:)

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s