Bursa, indici bursieri, tranzactii

bursa1-465x390

Este primul meu articol pe care il scriu despre bursa, despre indici bursieri, despre brokeri si tot ceea ce se invarte in jurul lor. Recunosc ca nu-s specialist in acest domeniu, habar n-am, dar ca de fiecare data cand am de-a face cu un domeniu nou, ma informez pe Google, desigur!

Desi, sunt foarte multe persoane care considera ca tranzactiile bursiere tin de noroc, lucrurile nu stau chiar asa. Pentru a avea un profit pe piata bursiera, fie ca tranzactionezi actiuni, aur sau valuta, trebuie sa fi in permanenta informat, foarte bine informat.

Din ce am citit eu am ajuns la concluzia ca e foarte greu sa ajungi un profesionist. Pentru asta ai nevoie de mult timp. Asadar, daca te hotaresti sa investesti pe bursa, cel mai bine e sa apelezi la un broker. El este in masura sa iti ofere prognoze si analize la zi, plus acele informatii economice foarte importante din piata economico-financiara.

Daca sunteti incepatori, asa ca mine, eu zic sa apelati la specialisti de la Sales Point. De ce?
1. Pentru ca ofera o baza educationala atat la sediul lor, cat si in mediul online.
2. Pentru ca poti face tranzactii cu indici bursieri sau forex;

3. Pentru ca poti deschide un cont demo in cateva minute si poti astfel capata experienta, iar atunci cand te vei decide sa investesti cu un cont real, ai deja exercitiu in tranzactionare.

4. Pentru ca cei de la Sales Point nu au comisioane ascunse si au un serviciu pentru clienti disponibil 24 de ore din 24. 5 zile pe saptamana!

5. Pentru ca site-ul companiei are un design deosebit si permite o navigare placuta si utila.

6. Prin intermediul Sales Point, ai acces la platforma de tranzactii online care faciliteaza accesul spre broker-ul online Trade1000

Prin intermediul Sales Point, care faciliteaza accesul spre broker-ul online Trade1000, ai acces la o multitudine de instrumente financiare, si de asemenea gratuitate in diminuarea riscurilor.

7. Beneficiezi de analiza atat de trader, cat si de analist;

Din blogosfera romaneasca va doresc o toamna bogata si cat mai profitabila, iar daca va hotarati sa investiti puteti face pasul cu Sales Point.

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s