Solutii de gestiune a documentelor

                                                   Solutii de gestiune a documentelor pentru industrie

Matricia Solutions – pentru proiectele de ECM, specifice fiecarei industrii.

Sunt multe companii care isi dau seama ca au nevoie de solutii de gestiune a documentelor pentru industrie, in momentul in care identifica o noua oportunitate de afaceri. Vezi aici: (customer relationship management) managementul relatiilor cu clientii.
In cele mai multe cazuri e vorba si de un proces anevoios al manipulari documentelor si informatiilor care pot duce la blocaje in accesarea si stocarea datelor. Un exemplu simplu si foarte des intalnit la companiile mari: stocarea pe hartie a CV-urilor, scrisorilor de intentie, autorizatii de tot felul,chitante, facturi, etc. duce la un consum mare de timp, de aceea se poate apela la o solutie mai eficienta de management al documentelor precum: OnBase de Hyland Software. Aceasta va poate ajuta sa aveti un control eficient si rezultate bune in afaceri. Nu veti mai fi nevoiti sa gestionati prea multa hartie!

Un alt exemplu simplu este cel al fisierele pentru un credit ipotecar. Sunt o multime de lucruri care trebuiesc verificate si mai apoi urmarite intr-un astfel de dosar. Daca lipseste un formular lipseste, pentru aprobarea creditului ipotecar se va astepta foarte mult. Dar, daca apelati la un sistem ECM, lucrurile se simplifica.

Cum va ajuta sistemul ECM?

Sistemul ECM de la MATRICIA, este o solutie inteligenta pentru gestionarea completa a documentelor de la faza initiala de redactare si pana la stergere. Toate documentele sunt centralizate si in mod automat atribuite unui cont corespunzator.
Asadar, puteti tine evidenta informatilor in siguranta! De asemenea, multe sarcini ale angajatilor precum mutarea si depozitarea hartiilor, vor fi preluate de acest sistem, angajatii putand primii alte sarcini ce vor duce la accelerare proceselor de business. ECM creste productivitatea angajatilor din compania dumneavoastra si detine controlul asupra informatiilor importante
Avantajele Matricia:

– experienta uimitoare oferita tuturor clientilor;

– cresterea rentabilitati;

– clienti mult mai bine informati;

Asadar, pe cei care isi doresc solutii de gestiune a documentelor pentru industrie, ii invt sa viziteze site-ul: http://www.matricia.ro/

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti profit maxim!

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s