Florile din online

Florile din online

Sa nu va asteptati la o poveste siropoasa cum ca o floare, care era asa de una singura si nefiind in stare nici macar sa ne aduca primavara – are ea puterea aceea magica sa coloreze viata- a ta sau a orisicui, si astfel dragostea coboara si fericirea vă doboara si pe tine si pe ea. Nu, este un articol inspirat de- o florarie online.

Dar, asa cum patesc de obicei cei care au marea onoare, dar si curiozitate de a citi textele semnate de mine, aflati ca va inselati din nou, pentru ca nu va fi vorba despre flori si culorile lor, ci despre… floare si culoare , exact asa cum ati citit…si va si recomand si altceva ceva, pentru iubitorii de flori: florarie online.

Adica floarea este floare, dar cand am scris culoare nu m-am referit la o culoare anume ci la mai multe culori, va sa zica nu doar la o singura culoare. 🙂 Pentru ca, daca nu stiati, exista mai multe culori intortocheate catre inima nepatrunsa a unei femei, culori pe care indraznesc uneori sa se avante cu mult curaj unii barbati manati intotdeauna de sentimente din cele mai curate, nu-i asa?

Ce poate fi mai frumos decat sa oferi persoanei dragi niste trandafiri! Nu stiu de unde va luati voi florile pe care le daruiti, dar eu navigand prin mediul online am vazut pe pagina celor de la: floridelux.ro, acest buchet de trandafiri rosii si frezii galbene.

Sincer as dori sa-mi spuneti daca voi ati apelat la o florarie online! Cred ca-i imposibil ca nici un cititor al acestui blog sa nu fi daruit persoanei dragi lui, flori online! Buchetul (cel din fotografia pe care am atasat-o mai sus) l-am ales de pe site, pentru al trimite unei persoane, fireste, dragi mie. Are si un nume cu tinta, ca sa zic asa:)
Navigand pe site, printre florile frumos aranjate, am vazut si-o categorie speciala cea de: aranjamente florale nunta
Site-ul pe care l-am gasit, pare, la prima vedere si, desigur, prima mea comanda, ca arata destul de bine.

Ca avantaj, daca tot isi desfasoara o mare parte din activitate, in mediul online, adica preia comenzile online, au si varianta de plata paypal. Sunt multi, cei care folosesc acest sistem de plata. Este o solutie la fel de sigura ca si plata cu cardul, poate mult mai sigura.
Ce sa-i faci sunt fanul cumparaturilor din online si nu pot sa nu semnalez micile avantaje, care ofera confort clientului si o cifra de afaceri buna comerciantului.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti un sfarsit de an plin de surprize placute si multe flori online, primite!

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s