Mizeria din online!

O lupta mizerabila se da in online iin aceste zile, unde nu exista CNA si nici camere video. Se imprastie jigniri si dezinformari cu o euforie greu de inteles. Tinta atacurilor sunt mai cu seama medicii care n-au pus geana pe geana ca sa salveze ce se mai putea salva, ca sa aline durerea cat se mai putea alina din ea. Circula teorii terifiante. Despre foc, despre gazare, despre morti ascunsi. Zeci de morti ascunsi. Il vedeti pe Banicioiu pitind morti, nu? Sau pe profesorul Lascar? Sau pe profesorul Enescu? Sau pe Arafat?

Sunt blogger de multi ani si misiunea mea si-a noastra este sa punem la indoiala ce vine pe cale oficiala. Sa punem intrebari. Sa nu ne lasam mintiti si nici manipulati. Dar, de aici si pana la calcat in picioare oameni de dragul like-urilor sau al atatarii unei stari de furie populara …e cale lunga. Calea pe care o aleg manipulatorii, in general, care au interes ca tara asta sa nu-si mai gaseasca niciodata linistea.

Sa decantam cu mare grija informatiile. Nu pentru like-uri si vizualizari desi, unii din noi, traim din asta, ci pentru ca vrem sa cititi la noi si maine si poimaine.

Asadar, sa dam credit specialistilor…

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s