Masini de gheata

Masini de gheata

MICE25-150x150Azi am navigat prin minunata noastra lume online si am descoperit o masina de gheata . Bineinteles ca mi-am pus intrebarea, la ce-or fi folositoare astfel de echipament. Am navigat pe site-ul dactrust.ro, in cautare de informatii pentru a-mi completa cunostintele mele.

In primul rand trebuie sa va spun ca nu trebuie confundata o masina de facut gheata cu una de facut inghetata, chiar daca atunci cand am citit prima data gandul mi-a zburat la inghetata pe care o servesc cu mare placere. In al doilea rand aceste echipamente sunt si ele de mai multe feluri. Adica, sunt masini care fac cuburi de gheata si sunt masini care fac fulgi de gheata. Asa ca nu stiati? Nici eu!
Revin cu explicatii. Cele doua tipuri de masini de facut gheata au racirea cu apa sau racirea cu aer, capacitatea de productie fiind diferita de la un model la altul.
Pentru ce ne-ar fi noua de folos o asemenea masina de facut gheata? Intrebare normala! Direct, nu cred ca cineva are nevoie de asa ceva acasa, dar indirect cand mergem la un restaurant, vara, cu siguranta vom descoperi ca sticla de sampanie are in frapiera cuburi de gheata. Aceste cuburi sunt produse de un astfel de echipament. Asadar, pentru restaurantele care se respecta cuburile de gheata trebuie sa fie nelipsite vara.

Ca si proces de fabricare al ghetii, ceea ce am citit m-a facut sa concluzionez faptul ca o masina de facut cuburi sau fulgi de gheata este dotata cu un sistem inteligent complet automatizat. Aparatul este prevazut cu butoane usor de actionat care ajuta la operarea rapida.
Spre exemplificare: Masiniile pentru facut cuburi de gheata pot produce trie dimensiuni, mari mijlocii si mici. Cuburile au aspectul cristalin fara vreun fel de impuritati.

Un asemenea echipament este conectat la curentul electric. De aceea, ca sfat pentru cei care vor achizitiona spre folosire o masina de facut cuburi de gheata, trebuie sa aiba in vedere faptul ca, priza trebuie sa fie prevazuta cu impamantare.

In incheiere vrea sa mai spun un lucru. Masina de facut gheata trebuie asezata pe o suprafata plana.

 

 

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s