Joburi, CV, part-time, full-time

Joburi, CV, part-time, full-time

apt

Dragii mei cititori, articolul de azi se refera la joburile part-time. Deci, este un subiect (angajarea) in pas cu vremurile. Chestia asta, locuri de munca part-time, eu vi-o recomand, chiar daca sunt multe persoane in cautarea unui loc de munca care sub nicio forma nu o accepta. Dar, in ziua de azi pare ca nimeni nu scapa de-o asemenea experienta. Pentru ca trebuie luata si asa, ca pe-o experienta. Cum ar spune un amic de al meu: E ca si moartea: „suntem cu totii datori ei. Putem doar sa tragem de timp”

Despre binecunoscutul CV , vreau sa va zic, azi, tot in acest articol, cateva chestii. Ma rog, sa va zic… in scris. CV-ul pe care foarte multi stiu ca il urasc, dar care este atat de necesar si cerut de toti angajatori.
Asadar, am aflat, din experienta cateva chestii,despre el, CV-ul si vreau sa vi le spun si voua, cititori mei:

1. Un bun prietem imi spunea, in timp ce isi completa un CV online, ceva de genul: bai, zici ca as fi la politie. Trebuie sa completez, unde stau, de parca asta ar fi un criteriu important. Asa stia vor sa scriu unde locuiesc ca sa ce? Vor sa vina la mine acasa daca nu vor fi multumiti de activitatea pe care am s-o desfasor in cadrul firmei lor?
2. Alt prieten, era si mai revoltat: ce este cu prostia asta? De ce sunt obligat sa imi fac asa ceva? Toti trebuie sa fim la fel, cum o sa ne diferentiem ?
3. O amica care era in cautare unui loc de munca. Ajunge ea, pe site-ul aptjob.ro, din intamplare, la ofertele cu locuri de munca in Bucuresti.. Si, acolo constata ca si in online iti trebuie CV intr-o forma ca cel de pe site. Un formular, de fapt. S-a enervat, dupa ce a completat si se intreba: Exista vreun job in tara asta in care sa n-am nevoie sa dau un cv? Mi-a fost greu sa-i dau un raspuns, cred ca nu si din ce am mai rasfoit prin mediul online si pentru un job part-time e nevoie de un CV.

Intrebare: ce este asa de minunat in acest cv ? Acum pe bune 🙂 , de unde sa stie angajatorul: cine esti, ce studi ai, ce exeprienta, etc…
Asadar, CV-ul este important atat pentru un job part-time, cat si pentru unul full-time.

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s