Ponturi si pariuri legale pe: ponturi-bune.ro

Stiu ca sunt multi romanii care considera pariurile si jocurile de noroc, ca fiind un viciu si le este foarte greu sa nu joace la pariuri, dar daca sti cum sa faci un bilet la pariuri online, uneori se poate castiga ceva bani si, banii cheltuiti initial, ii vei recupara si poti ramane cu un castig frumusel, legal. Pentru ca jocurile de noroc si pariurile in mediul online sunt legale si se desfasoara in siguranta.
Personal, nu am mai jucat de mult la pariurile sportive, a fost o perioada in care meciurile Simonei Halep, le urmaream si pariam pe victoria ei. Sumele erau mici, nu imi permit sa pariez prea multi bani, dar stiu persoane care au pariat si castigat sume maricele.
Cu siguranta ca nu-i deloc usor sa dai o lovitura cu biletul zilei, sansele de castig fiind destul de limitate, dar daca incerc de mai multe ori si fac niste combinatii, poate voi castiga.

Acum, daca nu ati aflat va informez ca cele mai bune ponturi pariuri le gasiti pe site-ul ponturi-bune.ro. Si, asta nu este singura veste buna pe care vi-o dau. Multe case de pariuri ce isi desfasurau activitatea in mediul offline, au decis sa migreze in mediul online, datorita noi legislatii. Spre exemplu: Mozzart si Superbet sunt printre primele care au primit dreptul de a opera in mediul online. Alt nume nou este si winner.ro.
Pentru toti jucatorii din mediul online romanesc cele mai bune vesti vin, insa, din partea Unibet si Sportingbet, care ofera (in momentul accesari de catre mine a site-ului amintit in acest articol) cele mai bune oferte de pariere online. Personal pentru azi am ales biletul zilei.

Revin in incheiere cu modul in care au fost percepute in Romania, casele de pariuri si afirm, dupa ce am rasfoit legislatia, ca pariurile in online sunt legale deoarece organizatorii detin licenta si sunt platitori de taxe si impozite.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti multa inspiratie.

Un gând despre “Ponturi si pariuri legale pe: ponturi-bune.ro

  1. Mã rog chestii de genul, niciodatã nu mi-a pãsat sã știu mai multe, ci doar chestile ELEMENTARE referitoare la fenomenul de ”A PARIA” existente la noi în țarã, în occident, sau, dupã caz, ar trebui sã le știe orice parior…
    Dacã mai este ceva ce ar trebui sã știu referitor la aceste legi/legislații sau așa în general… vã rog frumos sã mã informați și pe mine… așa, succint, care dorește sau are plãcerea sã facã asta, mulțumesc… 😦

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s