Tu, ai camere de supravegheat?

Tu, ai camere de supraveghere?

PW-809CM8W-128x128_0 Este o intrebare! Pentru cei care locuiesc la casa, in opinia mea ar fi bine sa aiba camere supraveghere, deoarece niciodata nu poti sti ce se intampla, iar daca locuinta este prevazuta cu un sistem de supraveghere, vei putea fi cu un pas inaintea unui hot.


Sustragerea de bunuri din casele si curtile oamenilor, indiferent de orasul in care traiesc, a devenit o „practica” frecventa. Acestea au adesea loc, cand in locuinta nu e nimeni. Acesta e un moment prielnic in care hoti actioneaza stiind ca nimeni nu ii va „deranja”.

In asemenea conditii si celor de la politie le este destul de dificil sa-i identifice pe cei care au patruns in locuinta sau in curte si au sustra bunuri de valoare, recuperarea acestora fiind de multe ori imposibila.
Daca locuinta este prevazuta cu sistem de supraveghere, atunci sansele ca hotii sa fie prinsi, cresc considerabil. Mai exista si teama hotilor de a fi identificati, atunci cand sistemul de supraveghere este instalat si in curte. Hotii stiu ca se expun la riscuri mari si va renunta.

Asadar, ideea de a monta camere de supraveghere, nu imi apartine si nu este una noua. De foarte multe ori acest sistem de supraveghere a unei locuinte si-a dovedit utilitatea.

Acum, cum este normal, daca am pus o intrebare in titlu, trebuie sa raspund si eu, la aceasta…fireste.

Da! Eu am montat de curand un sistem de supraveghere al locuintei. Nu, nu am fost „vizitat” de hoti si sper ca nici de-acum incolo, am facut acest lucru ca o masura de preventie.  In cartierul in care locuiesc au avut loc anumite „intamplari” si, am considerat necesar montarea unui sistem de supraveghere.

Achizitia am facut-o din online, de pe site-ul comenzii.ro, beneficind de oferta: „Produsul Saptamanii”.  Comanda depasind suma de 300 de ron, am beneficiat si de livrarea acesteia gratuit.

Asadar, investitia facuta in sistemul de supraveghere al locuintei si a curtii, se merita. Acum, ori de cate ori plec de acasa nu imi mai fac griji, stiu ca exista un „ochi vigilent” care supravegheaza tot.

Daca, eu nu v-am convins intati si cititi acest articol, documentat.

 

2 gânduri despre “Tu, ai camere de supravegheat?

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s