Bogdan Chireac(dcnews.ro) acoperitul din presa

Unul dintre cei mai fervenți critici ai așa-zisei ”imunități parlamentare”, a fost mai tot timpul Bogdan Chireac , analist pe care îl ascult cu plăcere vorbind despre politica externă , dar care dă niște chixuri masive la politica internă, lăsând nu numai impresia de suficiență ci prezentând și o aplecare destul de jenantă către flecăreală; nici nu mai vorbesc despre versatilitatea lui manifestă ( ce mult i s-a modificat optica despre premier după ce l-a însoțit în SUA …) .
Obsesia referitoare la imunitatea parlamentarilor, nemulțumirea pentru zilele libere primite de bugetari prin mărinimia guvernului și tandrețea deloc disimulată pentru doamna Udrea, acoperită o vreme de ”…am fost coleg de armată cu domnul Cocoș …” Pupaturile la Johannis si Predoiu sunt subiectele de politică internă cel mai adesea întâlnite în discursul domniei-sale. Primele două sunt însoțite invariabil de jelanii :” dar pe noi , ceilalți cetățeni cine ce apără , că noi nu avem imunitate… ” și ”…guvernul iar paralizează toată activitatea în instituții … noi de la cine să cerem zile libere …” în timp ce subiectul doamna Udrea pare tratat nu în cheia galanteriei unui bărbat ajuns la o anumită vârstă și care admiră cu sinceritate nurii unei doamne blonde , ci , mai curând în cheia unui interes ocult pentru niste chestii cu un pronunțat foșnet de bani .
A fost arestat Sorin Roșca Stănescu, senator …cu imunitate si-a stat la puscarie?

Cu imunitate era și Adrian Năstase. Cu imunitate au fost atâția .
Indiferent ce ar spune Bogdan Chireac, cel care a jucat și piesa ”…nu pot să spun nimic despre Justiție , că nu este abrogat articolul 276… ”, eu cred că el este în pericol.
Eu cred că el are , în momentul de față , mai multă imunitate decât toți parlamentarii . Și mai cred că de această ”imunitate ” s-ar putea să nu fie chiar străină de Diversiunea pe care o practică, in favoarea PNL/PDL.

Reclame

Un gând despre “Bogdan Chireac(dcnews.ro) acoperitul din presa

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s