Marele Licurici și-a asmuțit dulăi împotriva lui Ponta

„PATRIOTISMUL” PERFID AL LUI RAREȘ BOGDAN

Ipochimenul Rareș Bogdan urcă tot mai repede și mai sus pe scara indivizilor pe care nu-i poți asculta fără o lămâie lângă tine.
Cum și-a construit o emisiune:
– a prezentat un film cu un extremist maghiar care a rupt un steag românesc spunând, cică, ”Așa să se rupă România!”
– a prezentat o înregistrare din Cenaclul Flacăra, cu un cântec patriotic al lui Vasile Șeicaru;
– a proiectat fragmente cu mesaj patriotic din filmele din perioada socialistă.
Ai fi zis: Toate bune, Rareș Bogdan are un puseu de patriotism!
Ulterior am priceput: toată parada de patriotism era subordonată unui scop, acela de a-i pregăti (manipula) pe românașii telespectatori pentru etapa următoare, de fapt cea principală, etapa anti-Ponta. ”Români! Țara e în primejdie! Trădătorul Ponta ne-a vândut, a permis turcilor să construiască o moschee în București! Vin teroriștii islamici peste noi! Trageți în trădătorul Ponta!”
Mi-e din ce în ce mai greu să mă uita la emisiunea acestui Rareș Bogdan, dar trebuie să mă informez. Din câte am înțeles, Realitatea.Tv are mari probleme bănești în relația cu statul. Ăștia sunt în stare să execute orice ordin venit din culise, pentru a se salva. Este uimitoare rezonanța mesajelor acestui pupincurist, numit Rareș Bogdan, cu mesajele lui Iohannis și ale celor puși de acesta pe funcții de forță.
În interpretarea mea, Marele Licurici este alarmat de felul în care se mișcă lucrurile în această parte a lumii. Turcii, un popor de vreo 80 de milioane, nu sunt covor turcesc la picioarele Marelui Licurici. În Grecia, Tsipras și ai lui s-au răsculat împotriva exploatării de către marele capital financiar. Ungurii își vor țara înapoi. ”Indisciplinatul” Ponta a fost scris și el pe lista neagră. Marele Licurici și-a asmuțit dulăi împotriva lui Ponta și, în general, împotriva oricui pune în primejdie regimul de colonie.
Ăștia de la Realitatea.Tv sunt doar niște slugi. În emisiunea de care v-am spus la inceput au fost prezenți ”analiști” care l-au înfierat pe Tsipras și ai lui. Radu Golban, care a intervenit telefonic, nu a fost lăsat să vorbească. Săreau, în haită, câte 3-4 simultan, pentru a anihila discursul lui Radu Golban. Ion M. Ioniță era isteric, părea a fi posedat de un drac. Costi Rogozanu, ca și Radu Golban, era cât pe ce să fie linșat.
În emisiunea de azi victima a fost un alt jurnalist, Alex Căutiș, care, prin informațiile oferite, a pus în pericol scenariul lui Rareș Bogdan. El a spus că a aflat de la muftiul Iusuf Murat că statul turc a oferit, prin reciprocitate, în Istanbul, o suprafață de pământ echivalentă, pentru construirea unei biserici și, respectiv, pentru un cimitir creștin. Rareș Bogdan și gașca lui au explodat și s-au năpustit asupra imprudentului Alex Căutiș.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s