Encyclica- Papa Francisc

Joi, Papa va face public o encyclica (habar nu am cum se zice in Romaneste, si e putin important). Care scutura bine de tot capitalismul salbatic, inegalitatea si distrugerea planetei din lacomie.
Dude, you rock !

Vineri, Papa Francisc a facut o propunere privind stabilirea unei date fixe a Paştelui, astfel incât catolicii si crestin ortodocsi sa poata celebra impreuna Sarbatoare Invierii : „Trebuie să găsim un acord” pentru o data comuna, a spus Suveranul Pontif, sugerând a doua duminica a lunii aprilie.

Constatând ca fenomenul de Luna Plina se produce tot mai târziu in timpul anului, Papa Francisc a glumit spunând: „În 60 ani riscăm să sărbătorim Paştele în luna august”.

2 gânduri despre “Encyclica- Papa Francisc

  1. adica v-a face o scrisoare deschisa, catre toti prelatii bisericilor crestine, catolice si ortodoxe, etc, o scrisoare circulara ii mai spune care v-a cuprinde o recenzie ,un bilant asupra ceva, encyclic vine de la enciclopedie din acest motiv ecyclica este o scrisoare enciclopedica deci cuprinde mai multe domenii asupra carora doreste sa traga un semnal de alarma

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s