Youtube lucreaza la versiunea cu plata

In ultima vreme s-au inmultit zvonurile despre o posibila versiune a cunoscutului canal Youtube cu plata pentru a nu mai avea parte de reclamele nedorite. Acest lucru a fost confirmat si de un reprezentant al companiei.

Sunt tari in care exista aceasta posibilitatea de a plati pentru a urmarii un anumit content, iar daca intrati pe canalul respectiv de Youtube o sa gasiti aceasta functie, insa pentru Romania nu este disponibila, inca. Nu stim daca Google/Youtube vor extinde aceasta functie si in alte tari, precum Romania sau daca acestia doresc crearea unei platforme noi cu plata.

Informatia data de Robert Kyncl, seful de content si bussines operational al companiei Youtube nu preciza care sunt tarile in care se va extinde optiune cu plata.

Daca acest lucru este adevarat si va fi nevoie sa platim si noi pentru un anumit continut pentru a scapa de reclame, ramane de vazut. Oficial, cei de la Youtube, lucreaza la aceasta versiune…

Asta daca creatorul lui doreste asta, nu stiu cati dintre noi am continua sa navigam pe respectiva platforma.

Nu se stiu alte detalii, insa suntem curiosi daca voi ati plati o suma modica lunar pentru a urmarii continut online de la “artistii” vostri preferati si pentru a scapa de reclame. Eu as fi dispus sa platesc stiind ca il sustin pe respectivul creator de content cu gandul ca aceasta imi va oferi continut mai bun. Cel putin in Romania este destul de greu sa faci emisiuni pe Youtube daca nu ai un buget pentru promovare si echipament profesional. Dar deja discutam despre altceva.

sursa : arena.net

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s