A ars adapostul din Timisoara

Ieri, 49 de caini au ars de vii in adapostul primariei din Timisoara – Danyflor. Neglijenta si nepasarea umana duce la tragedii inimaginabile… oamenii care ar trebui sa se ocupe de soarta acestor suflete chinuite au esuat din nou.

Adapostul din Timisoara este un adevarat lagar de concentrare pentru caini, desi primesc fonduri atat de la primarie cat si prin donatii facute de peste tot din lume. Cainii mor de foame si de boli, nu sunt ingrijiti corespunzator, iar ieri… au ars de vii…

Carmen Stanescu, Lavinia Bradatanu si alti voluntari se ocupa cu adevarat de soarta animalelor fara stapan din Timisoara, ii salveaza, ii pun pe picioare si ii dau spre adoptie – mai mult in strainatate decat in Romania… acolo unde animalele sunt tratate cu respect si grija, asa cum merita.

Fac apel la voi, cei care iubiti animalele si va pasa de suferinta lor, sa contactati Asociatia Act Timisoara, sa faceti donatii, sa trimite-ti mancare sau sa adoptati sufletele care au ramas in viata la acest „adapost” al suferintei…

Fac apel la umanitatea din voi nu ramaneti nepasatori la chinul prin care trec bietele animale.

Traiesc cu speranta ca soarta animalelor fara stapan din Timisoara sa ajunga cat mai repede pe mana oamenilor carora le pasa cu adevarat si nu celor care cauta sa se imbogateasca de pe urma animalelor aflate la mila lor.

„Măreţia unei naţiuni şi progresul ei moral pot fi măsurate prin felul în care sunt tratate animalele.

Va multumesc pentru ca va pasa…

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s