Review pentru siteul andreeatex.ro

                                                            Review pentru siteul andreeatex.ro
Ca de obicei, puncte tari, puncte slabe. Sa incepem cu cele tari:
1. Link-ul. E simplu si usor de tastat.
Este si lung sdar bine ca nu e si in engleza. Daca ar fi fost scris in engleza era explicabil, dar scrie in romaneste, are slogan in franceza si link-ul este englezit. Ciudat. Sa nu mai zic de faptul ca e foarte greu de tinut minte. Noroc cu bookmark-urile si cu faptul ca tine minte browserul. Altfel, daca as fi fost nevoit sa scriu adresa aia completa de fiecare data mi-as fi rarit considerabil vizitele pe acel blog (Eventual doar de pe facebook, cand as fi intrat direct de pe link-urile date acolo). Partea buna e ca acesta problema poate fi usor remediata trecand pe domeniu propriu, unde un simonamocanu.ro ar rezolva complet problema.
2. Sloganul AU REVOIR SIMONE este destul de ciudat. Nu pot sa-mi dau seama daca sa-l pun aici sau la puncte tari. E bun ca e usor de tinut minte, e logic si e simpatic. Insa nu stiu cat de indicat e sa te intampine un blog cu LA REVEDERE. Da, din pacate nu stie lumea multa frantuza, dar stie ce inseamna AU REVOIR.
3. Avand acel slogan, teoretic poate fi gasita pe google cautand acel slogan. Asa figureaza si in blogroll-urile altora. Dar de ce ar vrea sa fie gasita astfel? Cine cauta acea sintagma cauta formatia cu acelasi nume. Si deci va iesi repede de pe blogul ei. Sa nu mai zic faptul ca s-ar putea sa nu fie vorbitor de limba romana.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s