Simona Halep, la US OPEN

Simona Halep, a doua favorită la câștigarea ultimului titlu de Grand Slam al anului, turneul de la New York, a învins-o fără nicio problemă pe Jana Cepelova, din Slovacia, și s-a calificat în turul trei.

După debutul poticnit cu necunoscuta americancă Danielle Rose Collins, care a ținut-o aproape două ore pe terenul central, azi românca în vârstă de 22 de ani a scurtat timpul de joc la jumătate în fața unei jucătoare tânără, care atacă Top 50 mondial.

Simona s-a impus cu 6-2, 6-1, după 57 de minute în care și-a dominat adversara la toate capitolele. I-a acordat doar un break slovacei și a reușit șase.

Românca a greșit mult mai puțin, reușind să câștige 57 din cele 91 de puncte jucate. Se pare că Simona Halep a început să își tureze motoarele pentru fazele superioare ale competiției de la New York.

Meciul următor ar putea fi ultima repetiție înaintea revanșei – foarte probabilă și mult așteptată – cu rusoaica Maria Șarapova. Jucătoarea română pornește cu prima șansă în fața viitoarei sale adversare, care va fi aleasă, în această noapte, dintre croata Mirjana Lucici-Baroni, venită din calificări, și israelianca Shahar Peer.

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s