Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!

Te invit sa faci un exercitiu saptamana aceasta si de ce nu, sa-l permanentizezi in viata ta.

Observa cum se schimba tonusul tau psihic cand iei decizia sa nu mai barfesti, sa nu-i mai asculti pe altii cum barfesc, cand nu mai iei parte la dramele pe care le creeaza alti oameni (sau poate chiar tu insuti) si nu mai accepti sa asculti niciun fel de defaimare la adresa altora.

Alege ca de azi inainte sa vorbesti doar despre binele pe care-l observi la cei din jurul tau si incurajeaza-i si pe ceilalti sa faca la fel. Pe cei care refuza sa ti se alature, poti foarte bine sa-i ignori atunci cand aleg sa vorbeasca urat. Pur si simplu.

Se intampla lucruri incredibile atunci cand te distantezi de negativitate, de drame si de cei care o creeaza. Nu te lasa prins in barfe si drame, ci ignora-le si mergi mai departe.

Barfele, critica, judecarea si etichetarea, dramele si negativitatea sunt apanajul oamenilor care nu au un respect de sine ridicat si ca atare nu pot sa-i respecte nici pe ceilalti. Adopta tu un comportament care sa-ti faca cinste, fii un model de respect si bun simt si ignora toate acele mesaje incarcate de rautate, frustrare, individie, lipsa de respect pe care le emit cei din jurul tau.

Un gând despre “Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s