Mai mult decat normal

Cum se poate explica faptul,ca tot ceea ce poate fi numit anormal,a fost transformat in ceva mult mai mult decat normal??

Ceva normal si foarte simplu,iar altii spun ca’i natural,sa te dezvolti dintr-o picatura incolora,lipicioasa si urat mirositoare..apoi,sa nu uitam;A cata parte din acea picatura va urma sa fie productiva?Ceva Normal,pentru o minte care functioneaza dupa legile spontane,influentate de fluctuatiile chimice care se produc instantaneu in acea gelatina vascoasa care’i umple craniul!!Normal….Totul este Natural.

Daca ne vom lasa imaginatia sa treaca dincolo de limitele normalitati,vom reusi sa intelegem mult mai bine viata de dincolo de noi.Inceputul nostru nu este chiar atat de simplu pe cum pare,acest fapt il stie si o femeie,dar numai atunci cand este ”sfasiata” de cele mai crancene dureri ale nasterii.La prima vedere,totul pare atat de atractiv si simplu,exact ca si casatoria,apoi,acest tot se transforma in fel de fel de schite si concluzi,pana la acea clipa,cand totul se va preschimba in Ceva_Normal!!Continuarea, o cunoaste aproape fiecare dintre noi…..

Unui om simplu ii este mult mai usor sa priceapa esenta lucrurilor, dar numai in cazul in care si-a transformat mandria intr-o unealta folositoare,ca altfel,nu numai ca este un simplu om dar mai este si un tembel prost,iar pentru aceasta ”calitate” nu exista tratament.

Normal este,sa cred ca sunt un muritor,deoarece cu totii mor.Sa cred ca m-am nascut dintr-o femeie,este tot un fapt Normal,chiar daca nu imi aduc aminte clipa in care m-am nascut.Tot la fel de Normal este sa cred ca fara oxigen nu pot trai,chiar daca acesta este invizibil si nu-l pot pipaii.

Nu pot sa cred ca m-am nascut intamplator,deoarece constiinta imi spune cu totul altceva-Viata si Moartea,sunt lumi cu totul diferite.Concluzia am tras-o din viata unui om care inca traieste in pantecul mamei lui,acesta traieste dar traieste viata mamei,doar dupa cele 9 luni,va deveni chipurile”independent” si liber.

Nu pot sa cred si sa ma incred in dumnezei nascuti din pentec de femeie,apoi pictati,ciopliti in piatra,sau turnati in aur sau argint,ca aducere aminte sau mai stiu eu ce-ati scornit!!

Normal este,sa cred ca este un Unic Creator,deoarece nu pot fi doi,sau trei cum spun cre(s)tinii,din moment ce stiu ca orice lucru are un inceput si un sfarsit,stiu ca in tot si in toate exista si limite,iar cine a impus aceste limite,trebuie sa fie mult mai puternic decat tot ceea ce exista,ca altfel,nu putea delimita-limite.Necuprinsul,este inca un Nume al lui Dumnezeu,iar acest Nume-Necuprinsul,ar trebui sa ne dea de inteles ca nimeni si nimic nu poate fi asemanat cu EL….iar daca ni se spune ca am fost creati dupa chipul si asemanarea LUI,asta doar pentru a intelege ca noi oamenii suntem cei mai apropiati de Divinitate,adica,putem construi si distruge in acelas timp.

Ce este chiar atat de greu de priceput,ca toti cei 7 miliarde de oameni suntem creati la fel,chiar daca avem chipuri diferite,liberul arbitru este la indemana fiecarui om intreg la minte.
-De ce avem chipuri diferite?Tot in prima carte am gasit raspunsul,si este un raspuns mai mult decat logic,poate nu atat de rational pentru un creier limitat,sau,mai bine zis-indoctrinat,extrem,sau…!!!?

Tanaimii spuneau asa:<Fiecare om trebuie sa spuna;-Acest univers a fost creat pentru mine!>,iar daca ar fi fost doua chipuri identice,aceasta teorie ar fi picat.Nu s-au gasit inca doua chipuri identice si nici doua amprente identice..Ase ca,fanatici si indoctrinati,limitati si primitivi,sunt aceia care cred in niste lucruri pe care nu le pot,nici explica si nici demonstra logic…Am zis!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s