Va ridica Romania

Astazi, cand am iesit din casa, am vazut pe drumul care l-am facut un banner cu reclama de la alegerile trecute, de pe el imi zimbea cu senzualitate parsiva nimeni alta decit ex Dna Cocos & co . Imi promitea ca va ridica Romania …nu a reusit sa-mi ridice nici macar moralul…poate daca eram ” un fraier” mi-ar fi ridicat altceva 🙂 🙂 🙂 dar asa… cu mine …bannerul acela s-a irosit in van !
Ma uitam totusi ( cu ochi critic si invidios de barbat ) cat de rau ii sta cu breton 🙂
Daca pe vreme cand era la putere poza in diva supereleganta si ostentativa cu Vuittoane si Dioare…isi arata decolteul generos si gambele ( destul de reusite ) …acum s-a rebranduit complet 🙂 🙂 🙂 a devenit stindardul tineretii in blugi, camasa alba decenta si …breton. Oare a avut acelasi sef de campanie ca si Eba in mandatul trecut 🙂 Daca a reusit sa duca pe culmi un breton brunet fara pic de personalitate ( si nici prea multi neuroni activi ) sigur, si-a zis…va reusi si cu unul blond mult mai dotat !
Acum de ce ar fi mai de incredere bretonul Elenei Udrea decit al Monicai Macovei ? ( acel zimbet trasat in fotoshop e o grimasa care pe mine ma baga in sperieti ) . Oare electoratul liberal o place?:)
Eu ii iubesc si ii „apreciez pe toti”…nu pot face mare diferenta si nici nu vreau sa nedreptatesc pe cineva asa ca am fost la vot sa-i stampilez pe toti fara partinire…Mi se va anula buletinul de vot ? 🙂 pai asta era si spilul…

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s