Victor Ponta zice ca nu va candida!

Premierul Victor Ponta a declarat că nu va candida la alegerile prezidențiale chiar dacă sondajele vor arăta că este cel mai bine plasat pentru funcția de șef al statului.

„Nu, nu e așa simplu. Cred că și azi sunt pe primul loc”, a spus Victor Ponta, când a fost întrebat dacă va candida la prezidențiale în cazul în care va fi cel mai bine plasat în sondaje.

„Dacă există o formulă de tandem cu un președinte cu care sa lucrez foarte bine, nu, de ce să candidez? Vreau să vad și eu cum e să fii premier cu un președinte care te ajută”, a adăugat premierul.

El a adăugat că formulele de tandem președinte-premier vor fi discutate după data de 25 mai, când sunt programate alegerile prezidențiale.

„Nu cred în decizii personale. Deciziile politice se iau numai în echipă. Până pe 25 mai, la cele 100.000 de întrebări pe aceeași vă spun că discutăm după 25 mai. Mi-aș dori să rămân premier, dar cel mai important pentru România e ca, după noiembrie, să aibă o echipă de oameni care să tragă țara în aceeași direcție”, a precizat Victor Ponta.

Sursa: DiGi24.ro

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s