Primul telefon dual SIM Nokia

Nokia ar putea lansa luna viitoare primul telefon dual SIM care va funcționa cu sistemul de operare Windows 8.1. Nokia Lumia 630 ar putea avea un display de 4,3 inci, un chipset Qualcomm Snapdragon 400, un procesor de 1,7 GHz, iar memoria RAM va fi de 1GB.  De asemenea, Nokia 630 ar putea avea o cameră principală de 8 megapixeli.

În toamna anului trecut, Nokia a vândut divizia de telefoane mobile celor de la Microsoft pentru 7,2 miliarde. Nokia a preferat să vândă doar telefoanele, să transfere echipa de dezvoltare a smartphone-urilor din Finlanda către Microsoft, dar să rămână în continuare să dezvolte alt gen de produse tehnologice.

Potrivit unei înțelegeri cu cei de la Microsoft, finalndezii ar putea din nou să vândă gadgeturi sub brand propriu începând cu 2016, însă acest lucru e greu de crezut că se va mai întâmpla.

Nokia vrea să investească în echipele de dezvoltare Nokia Here (hărți) și NSN (infrastructură de telecomunicații). De asemenea, potrivit TechCrunch, printre altele, finlandezii se ocupă de cercetare și vor să dezvolte diverse aplicații în microscopia electronică.

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s