Market Glory

MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali.
Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are o strategie personala si in functie de perseverenta si implicare se ajunge mai repede sau mai tarziu sa-si indeplineasca obiectivele.
Poti face multe lucruri interesante in joc : sa muncesti (asta inseamna ca in fiecare zi sa dai un clic acolo ) , sa te lupti cu alti jucatori (dai un clic pe lupta si ai pina la 20 de lupte pe zi ), in urma acestor activitati aduni bani pe care poti s-ai aduni sau poti sa-ti cumperi cu ei mincare si primesti energie care iti creste productivitatea , poti sa inscri persoane in joc de pe linkul tau si primesti bonus din activitatile lor.

Pentru inscriere intra pe site-ul: marketglory.ro

Dai un clic pe Inregistreazate , iti complectezi date ce se cere si la Referal sa scrie Banut .

Mai multe detali te las sa citesti de la sectiunea DOCUMENTATIE

Va astept sa intrati in rindul jucatorilor, Distractie placuta si Succes.

MENIURI

Acasa
La sectiunea acasa aveti afisata harta tarii, bugetul guvernului si populatia tarii in care va aflati. Tot la aceasta sectiune puteti vizualiza bonusurile oferite de guvern.
Lupta
In aceasta sectiune sunt prezentati adversarii care sunt disponibili pentru lupta. Daca castigi o lupta vei primi bonusul oferit de Guvern in functie de Energia pe care o detii. Retine ca invinsul devine referalul tau si-ti va plati impozite. Daca doresti sa fi sigur ca nu vei pierde acel referal, ai posibilitatea de al bloca pe ce perioada vrei.
Munca
In aceasta sectiune sunt prezentate locurile de munca disponibile. Vei primi salariu in functie de productivitate. Salariul este afisat pentru o ora, pentru 100 puncte de productivitate. Daca ai productivitate maxima, adica 700 de puncte, atunci vei primi un salar dupa urmatoarea formula:
Salar x 8 ( 8 ore de munca ) x 7 ( pentru 700 puncte productivitate).
La un salar cu o retributie de 5 vei primi 5 x 8 x 7 = 280.
Piata
In aceasta sectiune puteti vedea toate ofertele firmelor din tara respectiva cat si licentele disponibile pentru firme. Retineti ca produsele sunt sortate in functie de calitati.
Materiile prime si licente pot fi achizitionate doar de catre companii.
Piata financiara
In aceasta sectiune poti sa-ti convertesti Euro in orice moneda disponibila in MarketGlory. Retineti ca in MarketGlory sunt peste 80 de monede nationale si fiecare
tara opereaza cu moneda proprie. Pentru a cumpara moneda da-ti click pe imaginea si selectati ce moneda doriti sa cumparati, apoi din sectiunea “vinde” selectati ce moneda doriti sa vindeti pentru a cumpara moneda dorita.
1 euro = 5 gold, 1 gold = 10 lei
COMPANIILE MELE
Din aceasta sectiune puteti sa va infiintati companii, cat si sa va administrati companiile detinute. Infiintarea unei companii costa 10 euro. Veti primi un loc de munca cat si o licenta calitate inferioara valida pe o perioada de 30 zile pentru produse finite sau o licenta de 90 de zile pentru materii prime.
Companiile mele – Licente
In aceasta sectiune puteti vizualiza ce licente poti achizitiona pentru compania ta. Deasemenea fiecare licenta este explicata in detalii, cate puncte de productivitate sunt necesare, materii prime pentru produsele respective. In momentul cand aveti o licenta valida sau cumparati o licenta vei avea afisat si data cand aceasta licenta expira.
Companiile mele upgrade.
Firmele pot fi upgradate pntru a produce la costuri mai mici si deci poti fi mai eficient pe piata. Sunt 5 nivele de upgrade:
Upgrade 1 = +10% productivitate = 10 euro
Upgrade 2 = +20% productivitate = 20 euro
Upgrade 3 = +30% productivitate = 40 euro
Upgrade 4 = +40% productivitate = 80 euro
Upgrade 5= +50% productivitate = 160 euro
Inventar
In meniul inventar aveti afisate stocurile de materii prime si stocurile de produse finite, cat si costurile de productie sau achizitii ale acestora. Tot in aceasta sectiune aveti optiunea de a pune bunuri la vanzare care vor fi afisate in piata tarii unde este infiintata firma.
Locuri de munca
In aceasta sectiune puteti sa va creati noi locuri de munca. Crearea unui loc nou de munca costa cu 0.25 euro mai mult decat precedentul. Fiecare loc de munca poate fi administrat individual, avand posibiliatea de a stabili salarul oferit si de a suspenda sau activa un loc de munca.
“Registru Munca”
In aceasta sectiune aveti afisata o lista cu cetatenii care au muncit la compania dumneavoastra, ora la care au muncit, productivitatea pe care au avut-o
cat si salarul pe care compania l-a platit la cetatean.
“Financiar”
Fiecare companie are propriul sau buget. In aceasta sectiune puteti investi si retrage bani din companie. In companie puteti sa investiti si sa retrageti aur.
Dupa ce ati investit aur aveti posibilitatea de a schimba aurul din companie in moneda tarii in care a fost infiintata compania.
Cand doriti sa retrageti bani din companie cumparati aur din interiorul companiei urmand sa retrageti aur.
“Finante Tranzactii”
In aceasta sectiune aveti o lista cu toate tranzactiile efectuate de catre companie.

 

sursa:http://ro.netlog.com/simplu_eu27/blog

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s