In cautarea unui raspuns

Dincolo de formele corpului material, exista o alta ”forma”invizibila ochiului far de care materia nu ar exista.
Dupa cum putem observa,stiinta evolueaza foarte rapid in ultima vreme,iar cu cit evolueaza,atit si involueaza!
Cum poate involua atita timp cit se spune ca evolueaza??!
Foarte simplu,chiar oamenii de stiinta spun ca sunt tot mai aproape de un adevar incontestabil,care le va da peste cap toate teoriile si ideile,adica,existenta unei forte mult superioare care a creat acest univers!
Bineinteles ca si intre acesti oameni de stiinta sunt pareri diferite,iar multi dintre acesti”atei” ai stiintei,nu accepta ideea unui”Constructor” al universului,sau a unei SuperInteligente care a creat totul!!
Este mult mai simlu sa spui ca tot ceea ce vedem s-a creat printr-o explozie,deoarece acest mod de ”gindire” nu te poate obliga sa te comporti omeneste!

Un om intreg la minte,nu va spune niciodata STIU,daca nu STIE!Un om sanatos la creier,nu are cum sa creada ca a evoluat dintr-o molusca,s-au dintr-o particula care s-a plimbat15 miliarde de ani prin univers,apoi s-a hotarit sa se transforme in:Tot ceea ce vedem si nu vedem!!Doar un om bolnav psihic poate afirma astfel de lucruri..Sa nu uitam ca astfel de bolnavi sunt profesori docenti in cele mai renumite facultati ale lumii!!

Acu, hai sa trec la ceilalti bolnavi psihici,care sunt mult mai bolnavi decit cei dintai,iar acesti bolnavi sunt:
Educatorii spirituali,iar eu ma voi oprii la educatorii crestini,deoarece in acesta idee m-am nascut si eu.
Temelia crestinismului este religia Mozaica(Monoteismul-Vechiul Testament)care se bazeaza pe increderea intr-un singur EL,sau un singur Dumnezeu.
Acum voi aduce una din pildele regelui Solomon,care a trait cu mult timp inaintea fondatorilor noii-ordini religioase(crestinismul),care spune astfel:
,,Planurile pe cari le face inima atirna de om,dar raspunsul pe care-l da gura vine de la Domnul„.(Pilde16)
Aceasta pilda ne ajuta sa intelegem ca planurile cretinilor se apropie de sfirsit,chiar daca a fost minciuna cu durata cea mai lunga,tot mai multi oameni se leapada de acesta falsa ideologie.
La Genesa 2 versetul 7 gasim scris:
,,Domnul Dumnezeu a facut pe om din tarina pamintului,i-a suflat in nari suflare de viata,si omul s-a facut astfel un suflet viu„.
Dupa 3760 de la aceasta fapta,vin cretinii si povestesc despre o alta”Facere”,cum ca fecioara lor Maria ar fi ramas insarcinata de la duh care mai apoi v-a naste un dumnezeu,care nu se poate ajuta pe el insusi!Una dintre cele mai concrete dovezi,o vei gasii la,matei 27;46:Eli,Eli,Lama sabactani?Dumnezeul meu,Dumnezeul meu,pentru ce m-ai parasit??
Sa nu uitam,crestinii se impart in mii de culte,astfel si interpretarea nouluitestament.Spre exemplu ortodoxismul care este cel mai raspindit cult la noi,il ridica pe isus la gradul de dumnezeu,treimea,cea mai mare blasfemie adusa la adresa Divinitatii.

Aceia care vor citii cu o foarte mare atentie Vechiul Testament,nu numai ca vor descoperii adevarul,dar vor descoperii si minciuna celor care au scris ”noul testament”.Din moment ce ai citit cu o foarte mare atentie Vechiul Testament,Nu te mai poti increde in cealalta carte(noultestament)Chiar daca ai vrea sa te increzi in ea!!

Ideologia crestina-teoria lui Darwin,sau Big-Bangul lui Stephen Hwaking sunt”demne” de aceasi credibilitate,azi maine nici chiar pe copilasi nu-i mai poti adormii cu astfel de povesti!!

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s