Parfum pentru mama mea

Se apropie cu pasi mari Noul An, practic este la un colt distanta de noi! Cum va fi Noul An, pentru multi dintre noi, vom trai si vom vedea?? Dar, nu asta-i subiectul articolului, ci cadoul pe care il oferim, la sfarsit de an, persoanei dragi. Iar, eu am deja raspunsul si produsul! pentru cea mai draga persoana… mie!! 

Am stat, am gandit, am cantarit, am rasfoit si prin online si am achizitionat, fireste! Ce? Pai…

Spray-urile sunt cea mai noua editie a gamei Yardley si au in componenta lor aceleasi arome ca si apele de toaleta. Acestea ofera  prospetime revigoranta, de durata, se poate aplica pe intregul corp, iar  dimensiunea este una destul de  convenabila -cu alte cuvinte  pot fi strecurate  intr-o geanta pentru a va putea reimprospata pe parcursul unei zile.

april-violets-body-sprayApril Violets (violete de aprilie) este oaroma de primavar ce are la bază violetele de Parma, recunoscute pentru parfumul lor senzual şi proaspăt. Notele revigorante de violete sunt echilibrate de citrice şi muşcată, cu urme de iris, iasomie, ylang, tuberoză şi o subtilă aromă finală de vanilie, pentru un parfum rezistent.Gama April Violets conţine săpun, pudră de talc, deodorant spray şi parfum”

Produsele yardley, le-am vazut numai in farmaciile  Centrofarm, in Bucuresti, iar dupa ce am ajuns acasa am navigat in online-ul romaneasc si am descoperit ca exista si pe site-ul:  British Gallery, m0am grabit sa fac o comanda pentru ca zilele din acest an zboara ata de repede, incat n0as vrea sa ma trezesc in noaptea de Anul Nou fara produsul pe care l-am atasat acestui articolas! Si, pe care voi il vedeti, dar nu ii puteti simti aroma, mirosul fin!

In concluzie acesta este minunatul cadou pe care il voi oferi in seara de Anul Nou, mamei mele…iar voua cititorilor mei va doresc, ce imi doresc si mie, un AN NOU cu multa sanate! …ca-i mai buna decat toate!

Un gând despre “Parfum pentru mama mea

Spune ceva: