Ceas inteligent pentru copii

Companie americană de telefonie mobilă AT&T a lansat un ceas inteligent pentru copii, dar destinat în special părinților care vor să știe exact unde se află cei mici. Printre altele, smartwatch-ul este dotat cu GPS și cu un buton de panică.

Filip se conectează cu smartphone-urile Apple și cu cele cu sistem de operare Android. Părinții pot seta până la cinci numere de încredere la care copilul poate suna de pe acest ceas.

De asemenea, prin intermediul aplicație care controlează ceasul și este instalată pe smartphone-urile părinților se poate crea și o zonă sigură, iar prin monitorizarea GPS, atunci când copilul iese din perimetrul respectiv se va trimite o alertă către telefon.

Ceasul are un ecran LCD, este rezistent la apă și este scos la vânzare într-o varietate de culori. Unul dintre cele două butoane, pentru panică, se activează dacă este ținut trei secunde. Automat, va trimite SMS-uri de alertă către numerele de încredere setate.

Doar intrând pe aplicația de pe smartphone, părinții pot afla în timp real, prin localizare GPS, unde este copilul lor. Ceasurile ar urma să fie comercializate în următoare perioadă, pentru început doar în Statele Unite.

 

Sursa: ro.stiri.yahoo.com

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s