Ce sa nu mananci de la McDonald’s

Business Insider a publicat un articol despre produsele fast-food pe care nici măcar angajaţii respectivelor restaurante nu le mănâncă.

Un angajat McDonald’s îi sfătuieşte pe oameni să nu mănânce niciodată McRib. „Felul cum arată înainte să punem sosul pe el este absolut revoltător. Nu arată deloc precum carnea”, a declarat un angajat McDonald’s, sub protecţia anonimatului.

Un angajat Burger King recomandă clienţilor să nu încerce niciodată sandviciurile cu peşte. „Aveam 4 cuve cu ulei, în care prăjeam cartofii. După două zile, uleiul devenea prea închis la culoare pentru cartofi, aşa că îl mutam la pui. După încă o săptămână de prăjit pui, când uleiul era închis la culoare ca uleiul de motor, începeam să prăjim peştele în el”, spune respectivul angajat.

Nici sandviciul cu peşte de la McDonald’s nu este mai bun, dacă este să dăm crezare unui angajat. „Primeşti două chifle, foarte puţin sos ieftin, o bucată de peşte şi nici măcar o bucată întreagă de caşcaval. E o farsă pentru cât de mult plăteşti”, spune angajatul McDonald’s.

Surprinzător, nici Big Mac-ul nu este tocmai recomandat de angajaţii McDonald’s. “Primeşti aceeaşi cantitate de carne ca într-un dublu cheeseburger, o felie de caşcaval mai puţin, iar preţul e de 3 ori mai mare”, spune un angajat McDonald’s.

In concluzie aveti grija ce comandati.

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s