Patru capitale europene în 6 zile!

PROGRAM 4 CAPITALE EUROPENE:
Praga, Viena, Budapesta, Dresda (optional)

Autocar, 5 nopti / 6 zile cu mic dejun.

Circuit cu ghid atestat. Un prilej de relaxare dar si de cunoastere si intalnire cu istoria , arta si cultura central europeană.

Ziua 1. 27 august.
Plecare din Călărași, Fetești, Bucuresti, pe traseul Valea Oltului, Sebes, Deva, Arad, Budapesta. Cazare Hotel 3 * in Budapesta.

Ziua 2. 28 aug.
Mic dejun. Prezentare oraș Budapesta din autocar, cu obiectivele turistice si podurile de pe malurile Dunării, din Buda si Pesta. Continuarea drumului spre Bratislava, capitala Slovaciei, unde vom opri doua ore pt masă si o plimbare pietonala în Centrul vechi, vom admira Catedrala Sf. Martin, Castelul Hrad, Podul UFO si Promenada până la Teatrul Național. Ne reluăm traseul spre Praga, Orașul de Aur. Vom ajunge seara, cazare la hotel 3*.

Ziua 3. 29 aug.
Mic dejun. Tur de oras cu autocarul. Vom începe cu Castelul din Praga, cetatea medievală cea mai mare din Europa: Palatul Regal, Catedrala Sf. Vitus, Basilica Sf. Gheorghe, Ulița Aurarilor. Ieșim din cetate traversând râul de Vltava pe faimosul Pod Carol, construit în secolul 14, monument de arhitectură. Continuăm cu vizitarea centrului vechi din Praga: Piața Primăriei Vechi, Turnul și Ceasul Astronomic, Biserica Sfintei Fecioarei din Tyn și încheiem turul pietonal în faimoasa Piață Wenceslas. Timp liber pt masă și cumpărături în Piața Wencesla, în jurul orei 15.00.
Seara program folcloric (opțional) cu masă, băuturi, dansuri și muzică folclorică tradițională cehă.
Program premiat de UE pt autenticitate !

Ziua 4. 30 aug.
Mic dejun, program liber în Praga pt vizite individuale, cumpărături, intrări la muzee,
Sau
Opțional excursie de 1 zi la Dresda, orașul baroc al Germaniei, numit și Florența de pe Elba datorită bogăției arhitectonice inestimabile. Vizitarea centrului vechi cu monumentele de arhitectură gotică târzie și barocă remarcabile, înscrise în patrimoniul UNESCO: Catedrala Frauenkirche, Opera Semper, Castelul Regal, Palatul Zwinger, faleza râului Elba (Bruhlterasse) și podurile Augustus și Carol. Vom avea o pauză de masă de 1 oră, la prânz. Plecare spre Praga.

Ziua 5. 31 aug.
Mic dejun, deplasare spre Budapesta, prin Viena unde vom ajunge după prânz. Vizită de 3-4 ore în Viena, pt masă și tur pietonal din Piața Primăriei (Althaus) până la Catedrala Sf. Stefan, simbolul Vienei. Admirăm capodoperele arhitecturii vieneze: Biserica Votiva (neogotica), Teatrul Municipal, Palatul Hofburg cu Muzeul Împărătesei Sisi, Piața Sf. Mihail, Biserica barocă Sf. Petru, Catedrala Sf. Ștefan. Deplasare spre Budapesta, cazare în Budapesta, hotel 3 *.

Ziua 6 : 01 sept.
Mic dejun. Tur pietonal cu vizitarea Castelului Buda Bastionului Pescarilor și a faimoasei biserici Mathyas din Piața Sfintei Treimi, ridicate de regele maghiar Mathyas fiul lui Iancu de Hunedoara. Vom admira magnifica panoramă a Dunării și a Pestei, silueta inconfundabilă a Parlamentului Ungariei și podurile peste Dunăre. Plecare spre țară in jurul prânzului. Vom ajunge acasă în funcție de trafic și formalitățile vamale.

Tarif: 400 euro loc in camera dubla

Tariful include:
– Cazare cu mic dejun, 2 nopți la Budapesta și 3 nopți la Praga.
– Transport cu autocar clasificat , modern , A/C. TV, audio, 2 șoferi
– Ghid atestat de Ministerul Turismului

Tariful nu include:
– intrări la muzee, mesele de prânz și seara, excursia opțională la Dresda ( 50 euro) și masa festivă la Praga ( 45 euro ) asigurări medicale și / sau storno.

Relații la telefon:
0726755713
0723295473

Spune ceva: