Ilan Laufer l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism

Ilan Laufer l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism, pentru ca a refuzat numirea acestuia in functia de ministru. Nu stiu daca acesta este motivul refuzului, insa acuzatia sta in picioare. Mai ales daca tinem cont, de faptul ca, presedintele Klaus Iohannis s-a comportat ca un despot si nu si-a explicat gestul, lasand impresia ca aceasta a fost pofta lui. Lucru care nu se face intr-o republica, unde presedintele are OBLIGATIA de a comunica poporului argumentele care stau in spatele unei astfel de decizii.
Faptul ca pe Klaus Iohannis il doare fix in dos de popor nu este o noutate, au trecut 2 ani de la refuzul nominalizarii doamnei Sevil Shhaideh in functia de prim-ministru, fara ca presedintele Romaniei sa se sinchiseasca si sa ofere poporului un raspuns oficial. In cazul doamnei Sevil Shhaideh nu putem vorbi de lipsa de experienta profesionala, ceea ce inseamna ca motivele au fost altele. Atata timp cat nu exista un raspuns oficial, putem vorbi de discriminare pe motive: religioase, sexuale, etnice s.a.

PS. sa nu uitam ca el este cel care a revendicat si obtinut, toate proprietatile unei organizatii naziste in dubla calitate de presedinte al FDGR si primar al mun. Sibiu.

4 gânduri despre “Ilan Laufer l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism

  1. Tino Andreescu

    Cred ca totusi si consilierii lui sunt „tunati si adunati”… orice institutie prezidentiala (ca si regala, de altfel, sau prim-ministeriat sau chiar ministri) au un numar de consilieri, fiindca se presupune ca nimeni nu le cunoaste pe toate. Ori imi este teama ca ori consilierii lui Johannis nu-si merita numele, ori pur si simplu il saboteaza, sfatuindu-l prost. Prin asta nu incerc sa-i iau apararea, ci sa arat ca nici consilierii lui nu sunt buni. Ca el greseste fundamental, implicindu-se intr-un joc politic in care nu are ce cauta, este mai mult decit clar. Dar modelele date – inclusiv de Germania, in care presedintele are un rol decorativ, iar cancelarul este practic prim-ministru, vad ca nu-l influenteaza citusi de putin.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Este un simplu joc politic în care Weiner își arata chipurile mușchii! Evident ca pe Olguta o aștepta de foarte mult timp la cotitură! Păcat ca nu a ajuns la transporturi, pentru.ca acolo trebuie făcut curățenie în primul rând. Este o mafie interpartinica plus sindicală! Cat despre Laufer părerea mea, este ca tipul ar fi putut atrage ceva fonduri și investii în România. Cv-ul pe care l -a prezentat nu este fals și denota pricepere în afaceri! Evident ca Laufer a exagerat un pic dar chestia cu antisemitismul dar pentru jocul politic pică foarte bine.
    Weiner pe linga faptul ca este prost sfătuit mai este și arogant iar acest lucru nu poate fi iertat de alegători obișnuiți cu președinți „populari ” ca Iliescu și Basescu! Emil Constantinescu este un „accident „!
    Personal îi simt foarte tare lipsa lui Vadim în sensul avem nevoie de un spirit naționalist.
    Werner va face tot ce îi stă în putere ca acest guvern sa nu lucreze! Este un om iresponsabil și o marionetă! Atât!

    Apreciază

Spune ceva: