Cadouri de Craciun. Vinuri de la: ellawine.ro

Cadouri de Craciun. Vinuri de la: ellawine.ro

Suntem la jumatatea lunii noiembrie si eu ma gandesc deja la luna decembrie. Si, da… am un motiv special sa fac asta. Sa vi-l spun si voua. Firma la care lucrez, ne-a oferit anul trecut, niste cadouri interesante de Craciun. A fost pentru prima data, de cand lucrez la ei, cand am primit cadouri de Craciun personalizate. 

ALIRA GRAND VIN FETEASCA NEAGRA Clar oamenii astia n-au fost in pana de idei si daca ar fi fost asa, cu siguranta au navigat pe internet si au gasit solutia, pentru ca noi angajatii sa ne bucram, oferindu-ne cadouri de Craciun, vinuri bune ( ca exemplul din imaginea atasata). Asa ca, imi doresc sa se repete si anul acesta:)

Craciunul, este o sarbatoare foarte importanta, pentru noi romanii si nu numai. Cu ocazia acestei sarbatori, a devenit o traditie sa ofer si eu mici cadouri. Acum, acestea pot sa le comand si mai apoi, sa le ofer, din mediul online. Spre exemplu: de pe site-ul: ellawine.ro.

Un vin bun de Craciun!

Imi place aceasta sarbatoare a Craciunului si de aceea, imi permit sa fac un clasament al cadourile de Craciun, pe  care imi place sa le primesc, dar si sa le daruiesc.

1. Pe primul loc este o sticla de vin vechi. Chiar daca vinul se consuma, nu-i necesar sa raman cu acel cadou, mult timp. Vinul bun este si un cadou care nu se demodeaza.
2. Pe locul al doilea sunt dulciurile. Da, recunosc imi place ciocolata si nu cred ca-i ceva grav, in asta…

De oferit, pe primul loc ar fi tot o sticla de vin bun, iar pe locul al doilea sunt florile, dar in aceasta perioada, de iarna, daca as cumpara, dintr-un magazin online, un buchet de flori, este posibil sa degere pana ajung la mine si, mai apoi la  persoana careia ii este destinat, respectivul cadou.

De ce sa alegi vinurile de la ELLAWine?

1. Este un magazin online axat in principal pe comercializare vinurile de calitate;

2. In acest magazin online gasim cele mai populare marci de vinuri;

3. Comenzile online pot fi facute cu un singur click pe site, prin e-amil sau telefonic, livrarea, in tara se face in intervalul de 2-4 zile, de la plasarea comenzii;

Asadar, recomand vinurile de pe acest site, pentru Craciun, daca sunteti in pana de idei si nu stiti ce cadouri sa oferiti.

PS. Sursa foto: ellawine.ro

10 gânduri despre “Cadouri de Craciun. Vinuri de la: ellawine.ro

Spune ceva: