Las’, că merge și-așa; să trăim și noi”.

Băăăi, ne ducem de râpă! Iar e corupția în floare și la vedere! Iar nu se mai teme nimeni să ceară șpăgi pe față! S-a reinstalat atmosfera aia, a lui „las’, că merge și-așa; să trăim și noi”.

Și mai nasol e că deja-s funcționari publici care fac asta. O lăsaseră mai moale într-o vreme.  Sunt niște meserii în tara asta, pe care dacă le practici , daca ajungi sa fi angajat, devii bogat peste noapte, se știe clar ca dacă ești vameș, polițist la circulație, lucrezi la registrul auto roman, adică RAR, medic, șpagă vine automat, culmea ca instituțiile statului, cele care ar trebui sa intervina, Parchetul General, dorm, merge tara asta, cu frana de mana și din păcate nu ai ce face.

 Asta e țara pentru care copilul meu stă 8 ore în bancă la liceu, se târăie să satisfacă hachițele fiecărui profesor, nu doarme ca să invețe pentru teste din materie nepredată la clasă, înghite accese de furie, absurd și putere de la presupuși pedagogi. Totul ca să se facă mare și să aibă o un job. Nu din cele cu șpăgi pe față.

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi minunata!

2 gânduri despre “Las’, că merge și-așa; să trăim și noi”.

  1. Toti vor sa faca evaziune fiscala unii la nivel de ou….altii la nivel de bou. Asa ca tara e bolnava nu datorita functionarilor, ci datorita oamenilor, doar ca nu toti oamenii ajung functionari. Cum ar trebui sa educam generatia tanara astfel incat sa nu ajunga un om corupt?

    Apreciază

Spune ceva: