Trucuri simple prin care poti sa iti multiplici incasarile din videochat

 Te-ai angajat in videochat din dorinta de a avea un trai de viata mai bun, atrasa fiind de promisiunile unor castiguri fabuloase, care insa intarzaie sa apara? Simti ca potentialul tau este urias, insa nu ai explorat decat o parte infima din el? In drumul catre succes, multe tinere se plafoneaza sau, pur si simplu, nu stiu ce anume trebuie sa faca pentru a obtine incasari mai generoase. Responsabile de aceasta situatie sunt fie ideile preconcepute cu privire la acest job sub domnia carora se afla tinerele lipsite de experienta, atitudinea pe care o abordeaza in fata camerei, lipsa de interes, fie, pur si simplu, necunoasterea.
Ei bine, pentru a obtine castiguri mari in video chat Bucuresti sau orasul in care locuiesti, exista cateva trucuri pe care trebuie sa le pui in aplicare si care totodata iti vor usura munca. Iata despre ce este vorba!

Evita sa amesteci viata personala cu cea profesionala

In orice domeniu ai profesa, trebuie sa fie trasata o linie precisa intre problemele de acasa si sarcinile de la serviciu. Asadar, lasa-ti gandurile si grijile personale in afara studioului de video chat Bucuresti si afiseaza in fata camerei o expresie care sa emane optimism si veselie. Nimeni nu isi doreste sa stea de vorba cu o persoana impovarata de griji, iritata sau cu gandul in alta parte. Cei care acceseaza site-urile de videochat isi doresc sa aiba parte de momente distractive si interesante pentru a se deconecta de la cotidian. Astfel, buna ta dispozitie este mina de aur in acest domeniu.

Cand tie iti va face placere sa socializezi cu admiratorii, starea ta de bine ii va contamina pe acestia care, implicit, vor deveni mult mai generosi. Intr-un final, faptul ca lasi deoparte grijile te va ajuta sa iti limpezesti mintea si chiar sa le depasesti. Castigul va fi asadar nu doar finaciar, ci si personal.

Ai grija la imaginea ta

Chiar daca personalitatea are mereu castig de cauza in meseria de model de videochat, imaginea in fata camerei video trebuie sa fie una impecabila. Avantaje in plus constiutuie un corp bine tonifiat, odihnit, manichiura si pedichiura desavarsite, un make-up decent, bine ales si un par ingrijit, cu aspect sanatos. Nu uita ca desi felul tau de a fi este cel care retine admiratorii, imaginea ta este cea care le va starni atractia initiala. Desigur, nu trebuie sa exagerezi cu partea fizica, intrucat exista riscul sa cazi in ridicol. Evita machiajele stridente, hainele vulgare de asemenea. La fel ca in viata de zi cu zi, incearca sa dai dovada de eleganta, bun gust si rafinament.

Utilizeaza decoruri cat mai diverse

Atunci cand studioul dispune de mai multe camere cu tematici diferite, modelele le vor putea alterna, astfel inccat membrii platitori sa nu aiba ocazia sa se plictiseasca. Mai mult, iti vei putea intra cat mai fidel in rol, atunci cand decorul din spatele tau te sustine din acest punct de vedere. Din pacate, atunci cand faci videochat de acasa vei fi privata de acest avantaj, iar acest lucru se va resimti asupra incasarilor.

Perfectioneaza-ti arta conversatiei

Din fericire, capacitatea de a intretine o conversatie placuta nu este innascuta, deci oricine o poate exersa pana devine un maestru al acesteia. Iar in videochat, totul se bazeaza pe conversatie. Atunci cand adopti un aer lejer si relaxat, vei atrage un numar mare de membri. Acestia sunt in cautarea unei persoane naturale, care se exprima usor si care ii determina sa isi deschida sufletul in fata ei. In orice caz, vei afla mai multe despre asta in perioada de training, atunci cand vei invata totul despre cum trebuie sa te comporti si ce sa spui in fata camerei.

La Kendra Studio ai parte de o echipa unita si o armosfera foarte prietenoasa. Cele interesate sa deprinda diverse abilitati, sa se dezvolte personal si sa isi indeplineasca visurile pot accesa site-ul oficial kendrastudio.ro.

3 gânduri despre “Trucuri simple prin care poti sa iti multiplici incasarile din videochat

  1. Cineva din echipa de training mi-a spus la un moment dat sa iau videochatul asa „trebuie sa fii tu, adica sa fii naturala, frumoasa si superba, situatia nu este cu nimic mai diferita fata de o conjunctura in care cineva este atras de tine; daca esti asa inseamna ca ai inteles ce trebuie sa faci in videochat”. Sincer, la inceput nu prea am inteles ce voia sa spuna, dar cu timpul mi-am insusit foarte mult acest sfat. Probabil este cel mai simplu, dar, totodata, cel mai complex sfat pe care l-am primit.

    Apreciază

  2. Echipa este foarte importanta in orice domeniu ai lucra, eu ma simt ca si cum as fi intr-o mare familie. Sunt model de 2 ani si noi toate suntem prietene si ne ajutam oricand avem nevoie. Poate parea un cliseu, dar pentru mine este foarte importanata echipa de la un loc de munca.

    Apreciază

Spune ceva: