Suporteri si nu prea!

Seara trecuta a avut loc un meci de fotbal Lituania – Romania. La meci au participat niste „suporteri” imbracati cu totii in negru. Interesant este ca dupa inceperea meciul si aruncatul petardelor, te-ai fi asteptat sa strige non-stop „Hai Romania!” Nici vorba, au inceput sa strige celebrul MUIE PSD si un element de noutate MUIE PNL. Au facut asta pe intreaga durata a meciului. De ce a aparut MUIE PNL? Simplu, pentru ca inainte cu 2 zile de Referendumul pentru familie, in PNL s-a intamplat ceva, chiar daca au primit ordin de la PPE sa boicoteze referendumul cativa din vechii PNL-isti in frunte cu Ludovic Orban si Crin Antonescu au iesit public si au cerut votantilor PNL sa mearga la vot. Probabil ca cineva le-a explicat pe intelesul lor ca in Romania se pregateste o forta fascista sustinuta de Bruxelles, care sa ocupe locul PNL-ului pe dreapta esicherului politic si este doar o chestiune de timp pana PNL va disparea. Dat fiind contextul o parte dintre liberali au intors armele si au inceput sa-si arate coltii catre fascisti. Acum sa revenim la meci. Cand ati mai vazut o galerie romaneasca in deplasare la un meci cu: Lituania, Estonia, San Marino, Liechtenstein? Cine ii plateste pe baietii astia? CIne i-a platit pe baietii care au huiduit-o pe Simona Halep in Canada dupa ce aceasta s-a arata deranjata de baietii imbracati in negru, coincidenta, care au huiduit pe Stadionul National atunci cand aceasta a fost primita de Gabriela Firea.
In tot acest timp cativa europarlamentari romani care pun suflet in ceea ce fac si iubesc Romania, incearca pe toate caile, sa convinga Europa, ca la lucrurile stau tocmai pe dos decat prezinta lucrurile Monica Macovei, Julien si alte rebuturi sorosiste. Efortul europarlamentarilor romani patrioti este si va fi ZERO, pentru ca ei incearca sa convinga niste oameni care sunt pe statul de plata al domnului Soros.
Exista insa o raza de speranta, daca PNL se trezeste si se alatura PSD&ALDE in lupta cu fascistii, ne putem recupera tara. Un prim pas este ca cele trei partide sa faca „gentleman agreement” si sa modifice legea referendumului, sa scoata pragul de 30% pentru validare si in ziua alegerilor europarlamentare sa reia Referendumul pentru familia traditionala, iar pentru prezidentiale pentru turul doi in cazul in care reprezentantul fascistilor Julien intra in turul doi toate partidele sa se uneasca impotriva lui si sa-l sutina pe adversar indiferent ca va fi cineva de la PSD, ALDE sau PNL.
A sosit timpul sa ne luam tara inapoi!

Sursa: Sorin Stanisel

3 gânduri despre “Suporteri si nu prea!

Spune ceva: