Legea 303/2004, a fost modificata!

Au fost adoptate de Parlament modificarile la legea 303/2004, cu certitudine se aduc imbunatatiri. S-au corectat astfel unele din dezechilibrele Autoritatii Judecatoresti , care generau dezechilibre constitutionale., dar cel mai important este ca s-a produs o schimbare la nivelul mentalului colectiv, astfel incat nici cei mai inversunati aparatori ai dnei Kovesi – nu mai spun ca modificarile legislative nu erau necesare.
Au trecut de la “totul e minunat, nu va atingeti de Justitie”-la “erau necesare corectari , dar nu asa , dar nu acum… “.
Este o mica victorie a Constitutiei asupra arbitrariului si meritam sa ne felicitam cu totii : pentru un vot , pentru o pozitie publica , pentru un like – toti am contribuit si Parlamentul nu ar fi reusit, fara noi.

 

 

3 gânduri despre “Legea 303/2004, a fost modificata!

  1. Era cea mai importantă lege pentru instaurarea democrației și a ordinii de drept. Doamne ajută ! Să vedem ce mai face statul paralel, adică mafia ?? ! Dacă mai îndrăznește vreun boschetar procuror să aresteze oameni nevinovați chiar de pe stradă ?! Abia acum autoritățile din toate domeniile de activitate nu se vor teme și își vor exercita atribuțiile de serviciu în folosul tuturor !

    Apreciază

  2. admina carmina

    Cu noua lege se va desființa denunțul,fotografii ,ascultări,acum procurorii nu mai fac dosare din birou cu ajutorul SRI ,ci,trebuie mers pe teren pt.adunat probe,acum nu pot trece de la judecător la procuror si invers ,decât daca o iau de la zero,lucrurile încep sa se așeze.

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s