Videochat legal ?

Videochat legal? Intrebare des intalnita de mine, in ultima vreme, in mediul online, pe retelele de socializare.

program-videochat
La noi ca peste tot in Europa, a fi model de videochat inseamna sa iti faci meseria intr-un studio, cu un contract legal, cu un salariu din care iti sunt platite taxele si impozitele, ca in oricare alt domeniu de activitate. Firmele serioase cum e si Glamour Studio, isi plateste taxele si impozitele catre stat, iar personalul angajat dispune de cele mai bune conditii de lucru.

La Glamour Studio (https://www.glamourstudio.ro/), se invata creativitatea, modul placut in care o persoana trebuie sa munceasca pentru a reusi.

Acum, nu trebuie sa ne ascundem dupa deget, ne place sexul frumos, ne place sa ne uitam dupa femeile frumoase si nu-i deloc gresit ceea ce facem. Deci, a intra pe un site de videochat nu este un lucru gresit. Mitul cum ca videochatul este un fel de prostitutie, cred ca in timp va disparea. Este parerea mea! Iar unul dintre argumentele mele este faptul ca in Romania, in utimii ani, au aparut foarte multe studiori de videochat. Practic nu mai exista oras mare in care sa nu gasesti cel putin un studio de videochat legal. Competitia devine din ce in ce mai acerba, iar de acest lucru va beneficia clientul si bineinteles modelele de videochat. Ele vor fi mai bine platite si munca la negru se va diminua simtitor. In definitiv, de ce ai lucra pentru un studio de videochat care nu iti ofera un contract de munca legal cand sunt altele care iti ofera asa ceva? Logic, nu! Legalitate videochat e un criteriu important pentru cele care aleg acest domeniu de activitate.

Din navigarea mea, pe site-ul Glamour Studio, reiese foarte clar ca totul este legal acolo, se face videochat legal, dovezile fiind expuse pe site la categoria INFO UTILE.

Asadar, pentru cei care inca mai au semne de intrebare, in ceea ce priveste legalitate videochat in tara noastra, invitatia mea este sa intre pe site-ul amintit, la adresa atasata acestui articol, pentru a se convinge singuri!

Din blogosfera romaneasca va doresc navigare placuta :).

Un gând despre “Videochat legal ?

  1. Videochatul, mai ales in ceea ce priveste studiourile mari, este o industrie 100% legala. Nimeni nu vrea sa riste oricum, plus ca deja parca lumea incepe sa fie putin mai deschisa cu acest subiect, si prin lume ma refer la tineri si tinerii adulti. Mentalitatile batrane mai au de munca la acest capitol.

    Apreciază

Spune ceva: