Machiaj, truse de machiaj

amalia

 

Machiaj, truse de machiaj

Doamnele si domnisoarele sunt principalele vizitatoare ale magazinelor de cosmetice prezente si in online-ul romanesc. Doar pentru truse de machiaj, n-o sa accesam site-ul respectiv, noi barbatii, desi poate fi o idee de un cadou, acum ca se apropie sarbatorile de iarna.
Daca mergi cu o doamna sau domnisoara la cumparaturi vei constata ca magazinul cu cosmetice este unul din locurile unde va poposi cel mai mult. Spun asta in cunostinta de cauza. Am fost pus in situatia aceasta in weekendul trecut. Trebuia sa cumparam ceva, un cadou ( „incalzitor ceara” si „ceara epilat”) pentru ziua onomastica a unei cunostinte. Nu va spun ca eu fiind adeptul cumparaturilor din online, a trebuit sa accept mersul dintr-un magazin clasic intr-altul. Degeaba am incercat sa-mi conving partenera ca este mult mai simplu sa navighez prin magazinele online, decat sa cotrobai prin cele clasice, ca n-am reusit s-o conving. Exemplul pe care l-am adus ca argument vi-l prezint si voua: cosmetice ieftine de la Amalia.ro, poate voi aveti mai multa bafta si nu veti pati ca mine.
Avantajul cumparari de produse din magazinul cu pricina consta in livrarea gratuita a unei comenzi mai mari de 200 de ron si, DA, exista posibilitatea de a face plata online a produselor comandate, cu card-ul bancar sau prin PayPal, in siguranta. De asemenea, atunci cand plasezi o comanda nu esti obligat sa iti faci vreun cont sau sa te abonezi…exista un formular si atat!

Acum, cu siguranta ca ati observat si voi ca si mine, o tendinta de reintoarcere la natura. De la alimentele de zi cu zi , cat mai putin procesate si pana la cosmetice, toate au ca scop respectarea mediului ce ne inconjoara.
Indiferent de ce varsta avem, reintoarcerea la natura inseamna in primul rand sanatate. De aceea, in online exista site-uri (bioportal.ro) ce comercializeaza produse naturale cum ar fi: ulei de argan pentru par. Asta ca sa fac o paralela intre magazinele clasice si cele din online. Magazine cu produse naturale fiind prezente si in online.

In concluzie, magazinele prezente in online sunt alegerea potrivita, chiar daca eu nu mi-am convins partenera, eu continui sa fac comenzi, pentru mine.

PS. Pe amalia.ro, gasiti: „incalzitor ceara” si „ceara epilat”  de calitate.

Un gând despre “Machiaj, truse de machiaj

Spune ceva: